antalya formatörlük

Kodla Büyü
20 eylül 1. görevlendirmeyi yapıyor. 6 ay sonra yani martta 2. görevlendirmeyi okullar kapanıncaya kadar aynı listeyi onaylayıp gönderiyor. 2. bir talep alma olmaz.

evet 6 ay sonra 20 mart oluyor doğal oalrak.Benim anlamadıgım marttaki görevlendirme kaç aylık oalcak? ben temmuz 1 den sonra tatile çıkmak istesem???

celiksd' Alıntı:
norm fazlası arakdaşlar ne yaptı tayin istediniz mi ?

hocam antalya mem de listeler açıklandı 19 aralıkta..Tayin isteyenelrin isimleri var.Sanırım istemeyenler için mart ayında atama olacak (mış)...sonumuz hayrolur inş.

tcoalngsau' Alıntı:
evet 6 ay sonra 20 mart oluyor doğal oalrak.Benim anlamadıgım marttaki görevlendirme kaç aylık oalcak? ben temmuz 1 den sonra tatile çıkmak istesem???
Hocam martttaki görevlendirme haziran ayı okullar kapanma tarihine kadar olacaktır büyük ihtimalle geçen sene 17 hazirana kadardı.

Arkadaslar Allah sizden razı olsun ben izindeyim mudure soruyorum bilmiyorum diyor sürekli evde oldugum içinde hiç birseydn haberim olmuyor sadece bu site sayesinde haberleri alıyorum..Çok tesekkür ederim sizler ve bu site olmasanız ne yapacaktım bilmiyorum...

bu konuda antalyayı aradım :) ister ücretsiz gidersiniz tatile ister rapor alırsınız dediler..Yani biraz idare biraz size bağlı.

yani tatil yapmak istiyorsa ücretimizi keserek tatil yapabilir miyiz yoksa rapor mu almalıyız? tam anlayamadım, her şey idarenin elinde nedir bizim halimiz ya :-1:

ücret almadan izine ayrılmak istiyorsanız idarenizin evet demesi gerek.Yani müdür git hocam derse olur.Yoksa rapor alır gidersiniz kimseye sormadan

Geri