Antalya PİLOT Uygulama, İptal Formatörlükler

Kodla Büyü

ertugcum

Aktif Üye
Arkadaşlarımızın Antalya da görevlendirmelerinin yapılmaması aklıma acaba Antalya da pilot uygulamamı yapılıyor düşüncesi geldi. Bugün okuduğum haberin bir pragrafında aşağıdakiler yazıyor...

ÖMER Dinçer, yeni sistemle birlikte ortaya çıkacak olan derslik ihtiyacına yönelik yeni bir uygulamaya geçildiğini anlattı. Dinçer “Şu an sadece Antalya’da başladı. Okul binalarında müdür, müdür yardımcısı ve idarecilerin kendileri için kullandıkları odalar tekrar tanzim edilip eski projedeki haline döndürülüyor. Bu sayede sadece Antalya’da 470 derslik kazandık. Şimdi başlatacağımız yeni uygulama ile her il düzeyinde okul okul gezilip okulun ilk yapılış projesine uygun hale getirip derslik kazanacağız” diye konuştu.

link: http://www.memurlar.biz/haber/okul-mudu ... 69640.html

Antalya da tüm yapılacaklar ilk kez deneniyor gibi... Burdan bi çıkarım yaparsak, Seneye de tüm Türkiye de bizim formatörlük görevlendirmelerimiz yapılmayacak.

ohhh yarasın. bütün bt cilere kapak olsun
şimdi kafalarını kuma gömüp formatörlük altına sığınsınlar bakalım.

Yakında derslik için bt sınıflarınıda dağıtırlar. Allahtan tek istediğim bu, kurtuluruz anasnı satiyim

daha düne kadar her okula bt sınıfları kurduk diye böbürlenenler 1-2 sene içerisinde bt sınıflarının gereksiz olduğunu söylemeye başladılar. şimdide bt sınıfları tasfiye ediliyor. benim aklım almıyor bu işi. anlayan varsa anlatsın da bilgilenelim.
ayrıca onca yatırım çöpe atılıyor. yarın yine bt sınıfına ihtiyaç var denmeyeceği ne malumdur? ozaman tekrardan mı bu kadar para dökülecek yeni sistemler kurmak için??
tabi bizim işsiz kalmamızda cabası...
üzüntüyle kahroluyorum...
nerden okuduk bu böte bölümünü
aynı puan olan bisürü teknik bölüm vardı...

bu kadar da komplo teorisi kurulmaz hocam. biraz gevşeyin. diğer illerdede formatörlük görevlendirmelerinin olmadığı zamanlar oldu. denk gelmiştir sadece

idareciilerin odaları ile formatörlük görevlendirmelerini nasıl ilişkilendirdin pes doğrusu

formatörlüğü savunan biri olarak görevlendirmelerin iptal olmasını istiyorum

bütün türkiyede iptal edilsin

bakalım okulların hali nasıl olacak

biz olmadan okullara teknolojiyi getirebilirseler tebrik etmekten başka yapacak bir şey kalmıyor

ama bunun olması imkansız. çalıştığım okulu düşünüyorum. bizim yaptığımız işleri yapacak ( layıkıyla) yok. firmalara yaptırırsalar çok büyük paralar gider.

uzatamayayım. biz olmadan teknolojiyi okullara getiremezler. şu an yapılanlar bize ölümü gösterip sıtmaya razı etmek oyunları.

formatörluge karsısınız, derslerımız verılsın dıye bagırırsınız...
formatorluk ıptal olur ona da karsısınız..

benım zumrem ne ıster bılen var mı yaa!!!!

ben ne ıstıyorum bılıyormusun butun BT cıler bakan yapılsın...

huzura kavusuruz belkı ozaman

Arkadaşlar şahsen sadece şunu yapmak gerekiyor. Balık tutmayı öğretmek yerine Hazır tutulmuş balık vermek en doğrusu...

okullar hayat bulsunda faydalanılmak üzere görevlendirmeler iptal diyor

Ekli dosyalar

• formator.jpg
    formator.jpg
    102.6 KB · Görüntüleme: 436
ertugcum' Alıntı:
Arkadaşlarımızın Antalya da görevlendirmelerinin yapılmaması aklıma acaba Antalya da pilot uygulamamı yapılıyor düşüncesi geldi. Bugün okuduğum haberin bir pragrafında aşağıdakiler yazıyor...

ÖMER Dinçer, yeni sistemle birlikte ortaya çıkacak olan derslik ihtiyacına yönelik yeni bir uygulamaya geçildiğini anlattı. Dinçer “Şu an sadece Antalya’da başladı. Okul binalarında müdür, müdür yardımcısı ve idarecilerin kendileri için kullandıkları odalar tekrar tanzim edilip eski projedeki haline döndürülüyor. Bu sayede sadece Antalya’da 470 derslik kazandık. Şimdi başlatacağımız yeni uygulama ile her il düzeyinde okul okul gezilip okulun ilk yapılış projesine uygun hale getirip derslik kazanacağız” diye konuştu.

Benim bu metinden anladığım idarecilerin projede gösterilen şekliyle odalarını kullanmamaları, bunun yerine projede sınıf geçen yerleri oda yapmaları. Aynı durum bizim okulda da var ve odaların yerinin değişmesi durumu söz konusu. BT sınıfı için bir değişiklik söz konusu değil.

ertugcum' Alıntı:
İşten çıkarılma korkusu ile yaşayan tek branş öğretmenleriyiz... Çok yazık.

Nedir bu kadar korkmak anlamıyorum bırakın gelecek kaygısı yaşamayı bizler 657 ye tabi kadrolu devlet memurlarıyız. Eğer işten atma olabilecekse o kadar depo öğretmen neden var. Branşınız kapandı hadi işten çıkın mı diyecekler. Bırakında kendileri düşünsün .....

alibahadir' Alıntı:
Nedir bu kadar korkmak anlamıyorum bırakın gelecek kaygısı yaşamayı bizler 657 ye tabi kadrolu devlet memurlarıyız. Eğer işten atma olabilecekse o kadar depo öğretmen neden var. Branşınız kapandı hadi işten çıkın mı diyecekler. Bırakında kendileri düşünsün .....

:+1:

Geri