Antivirüs 2013 karşılaştırması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan utf8
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Herkes kullandığı antivürüsün performansı ve artı eksilerini söylerse, kullanım açısından bir fikir oluşur

Bence en iyisini istiyorsanız, Kaspersky derim. Haberde Bahsedilen Bitdefender da birçok sitede en üstlerde ancak yanlış hatırlamıyorsam Türkçe değil ve Türkiye'de çok yaygın değil, ülkemizde satışları da yaygın değil bu nedenle lisans için çok yüksek paralar ödersiniz. Kaspersky Internet Security çift taraflı güvenlik duvarı, banka sitelerine girişte güvenli alan oluşturma, normal sitelerde şifre girişi yaparken koruma sağlama gibi ekstra çok güzel özellikler sunuyor ayrıca Internet Security içinde anti-spyware özelliğini de barındırıyor yani KİS kurduğunuzda bu spyware yazılımlar için başka bir yazılım daha kurmanıza gerek yok. Eğer bedava yazılım istiyorsanız Avast iyi bir çözüm, hem Türkçe olması hem de diğer ücretsizlere göre daha gelişmiş internet koruması onu öne çıkarıyor. Yani demek istediğim bir antivirüs programının görevi sadece bilgisayarı tarayıp virüsleri silmek değildir, esas önemli olan virüsü bulaşamadan önlemektir bu nedenler paralı=kaspersky, ücretsiz=avast benim size önerim. Kaspersky 'ın sistemi biraz ağırlaştıracağını belirtmek isterim.Son olarak size şöyle bir anımı da anlatayım, siz karar verin;
Geçen sene bu zamanlar(ağustos 2012), yaptığım 8-10 civarı web sitesinin google tarafından zararlı olarak algılandığını ve sitelerin açılmadığını gördüm, önce Google 'ı suçladım şikayeti düzeltme talebi yaptım, bir süre sonra yine zararlı durumu devam etti, siteye virüs bulaştığını tespit ettim hosting firmasını suçladım onların yetersiz önlemlerinden olduğunu düşündüm sonra anladım ki bir virüs benim sitelere erişip virüs kodunu benim .php uzantılı tüm sayfalara bulaştırıyormuş ve ben o kodları silip yeniden yüklememe rağmen yine bulaşıyordu. Tabi ben günlerce kafayı yedikten sonra anladım ki virüs benim bilgisayardan ulaşıyor sitelere. Benim bilgisayarda da avast var tarattım makine temiz görünüyor ama sorun devam ediyor ben de verdim parayı aldım bir Kaspersky, tarattım virüsleri buldu sildi, hatta bir çok kez istek dışı ağ bağlantısı erişimini engelledi. Sonuç olarak benim için güvenlik daha önemli olduğu için paradan ve sistem hızından ödün vererek bundan sonra hep ücretli ve kaliteli kullanacağım.

Antivirüs karşılaştırmaları ilgili incelemeleri bulabileceğiniz bir adres: http://www.yazguven.com/guvenlik/antivirus-ve-antimalware-programi-test-siteleri/. Direkt test sonuçları yer almıyor ancak inceleme yapan siteler ve nasıl kullanılacakları falan yazıyor.

okuldaki bilgisayarların performans fazla değildi. Avast kurdum bilgisayar çakılıp kaldı. Mecburen antivirüs olmak zorunda MSE kurdum birde deepfreeze yaptım şuana kadar problem olmadı. Performans düşük bilgisayarlarda MSE kasmıyor. Antivirüsün hiç olmamasından daha iyi

Geçen yıl Norton İnternet Security kullandım bu yıl Kaspersky İnternet Security 2013 aldım.. Kaspersky daha iyi gibi sanki..

deepfreeze iyidir ancak deepfreeze aşan virüsler gördüm. Virüs bulaştıktan sonra harddisk görmedi. Boot etmedi

ben eset satın aldım. gerçekten çok güzel ben ilk 3 e girer diyordum
ben bu listede reklam kokusu alıyorum.

Eset kullandım fakat bilgisayarımda virüsler cirit attı. Esetten son AVG kurdum sistem içinde viris buldu. Birde AVG-free yi denemeni tavsiye ederim.

Geri