antivirüs kurarken reset atıyor?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ege
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ege

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar müdürün bilgisayarına nod32 yüklemeye çalışıyorum reset atıyor ve yüklemiyor . her seferinde aynı şeyi yapıyor. geri yükleme yapamadım .geri yükleme noktası oluşturmamışız.combofix ile tarattım yok olmuyor gene aynı şeyi yapıyor. sizce sorun ne yada çözüm

Ben de bilgisayara farklı programlar kurarken pc reset atıyor. 2 defa format attım ama yine de değişen bişey olmadı. sebep ne olabilir? donnaımsal olduğu kesin.

Hocam sanırım anlatamadım. Sizin önerdiğim program katılımsız vesiyonu bu sebeple size önerdim.

yeremez' Alıntı:
Ben de bilgisayara farklı programlar kurarken pc reset atıyor. 2 defa format attım ama yine de değişen bişey olmadı. sebep ne olabilir? donnaımsal olduğu kesin.
Donanımla alakası yok sorun virüslerden kaynaklanıyor. Sisteminize kurar kurmaz aynı çeşit virüs bulaştırıyorsunuzdur. Başka bir neden modfiye işletim sistemi olabilir.

hocam bilgisayarınıza bulaşan virüsten kaynaklanıyor. güvenli modda bile herhangi birşey indiremiyor, kuramıyor ve virüs tarama işlemi yapamıyorsunuz. format dan başka çözüm yolu bulamamıştım bende.

Geri