Antivirüs Programı alacağım?

Kodla Büyü

infotec

Üye
Arkadaşlar okulda idareci bilgisayarlarına antivrüs programı satın alamayı düşünüyoruz.(3 Kullanıcılı) Kaç gündür araştırıyorum aklım karıştı, iyice kararsızlaştım. Aklımdan Nod32 Kaspersky geciyor onlar biraz pahalı. Uygun fiyata Panda var onuda cok kullanmadım. Sizlerin tavsiye edeceğiniz hangisi ve uygun fiyata varolan bi yer varmı? Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

Re: Antivirüs Programı alacağım. Yardım!!!

Ben aviranın bedava sürümünü kullanalı hiç format atmadım en ufakda bir performans düşüklüğü yaşamadım stabil bir sistemim var bedavası böyleyse bence paralısı iyidir diye düşünüyorum. sadece düşünce :)

Ad-aware 'i duydun mui?
Umarım daha almamışsındır. Çünkü bence bu programı bi incele bir sürü ödülü var ve öyle saçma sapan şeylerle uğraştırmıo seni. Hemde kampanyası varmış 3 kullanıcı 1 kullanıcı fiyatına birde 18 ay lisansmış. Bence size biçilmiş kftanmış ama geç olmadıysa tabi...

kis 2010.
not: kurumsal tekliflerde mesela 30 pc için 10$ a kadara düşebiliyorlar fiyatı. :+1:

tabiki kaspersky 2010 hocam hiç düşünmeden onu alın..

bu arada aktivasyon kis2010 activasyon kodu olan arkadaş varsa 20 günüm kaldı özelden yollarsa çok sevinirim şimdiden tşkrler :)

Bit defender al derim hocam kisin yanına yok combofix yok antimalware yok adaware gibi bir sürü program kurup bulacağınız güvenliği tek sistemde edinmiş olursunuz. kis kullanan arkadaşlarım fanatiklik yapmadan bir denesinler farkı görsünler ondan sonra cevap yazsınlar lütfen.

Avira nın bedava sürümünü bayaa kullandım. Yanlız aviranın paralı sürümlerinden eksiklikleri var ve kullandığım bilgisayarlara virüs bulaştı ve temizleyemedi. Sonra kav ın 30 günlük sürümünü kullanıyordum; müdür yardımcısının bilgisayarına virüs bulaştı (bedava avira yüklüydü avira temizliyorum temizliyorum deyip virüsü bi türlü temizliyemiyordu) söktüm harddiskini götürüp kendi bilgisayarımda temizlemeyi düşündüm kav ı tarama için daha başlatmadan bilgisayara virüs bulaştı müdür yardımcısındaki olaylar bendede görünmeye başladı :? iki harddiski söküp eve götürmek geçti aklımdan sonra dedim evdeki bilgisayar sağlam dursun neyse bartpe ile oluşturduğum cd den çalışan windowsum vardı içinde mcafee yüklüydü onla temizledim. sonra kaldırdım antivirüsleri kis kurdum tabi internetten key bularak kullanıyordum Allah için onda bi problem yaşamadım ama onada key yetişmedi. Şimdi kullandığım ve benden sorumlu olan tüm bilgisayarlarda Bitdefender internet security kurulu. internetten 2047 ye kadar lisanslayan bir ***** buldum şimdi sorunsuz kullanıyorum (yanlız ***** programlara da güvenmemek lazım) tavsiyem kis yada bitdefender interent security aşağıdaki linke de bakmanızda fayda var bu programların sıralaması yapılmış.

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

Geri