Antivirüs sitelerine bağlanamıyorum

Kodla Büyü

hardeniz

Aktif Üye
arkadaşlar bilgisayara antivirüs kurduktan sonra güncelleme işlemini gerçekleştirmiyor.

Son düzenleme:
Hocam, bir virüs giremiyorsunuz. muhtemelen Microsoft un sitesine de giremiyorsunuzdur. Başka bir yerden nod32 temin edip (sitesinden en son olanın debosunu kurabilirsiniz. Başka bir bilgisayardan indireceksiniz yani-ya da progrram sitelerinden indirip) kurarsanız buluyor virüsü. kolay gelsin.

Pek kısa bir yöntem sayılmaz ama, Kaspersky ve AVG nin bootable CD den çalışan versiyonları vardı. Makinayı o CD lerden biriyle açıp tarattıktan sonra diğer antivirüsü yükleyebilirsiniz.

hardeniz' Alıntı:
hocam antivirüs kurmadan yada nod kurmadan çözemezmiyiz. Bir antivirüsü kurmak için başka bir antivirüsle tarayıp sonra kaldırıp diğerini kurmak zaman alıyor. Farklı çözümler var mı arkadaşlar?
Hocam çözümü buldun daha ne istiyorsun:) Bir antivirüsü kaldırıb yenisi kurmak kaç dakika zamanını alır. Daha nasıl kısa olacak ki? Bir tıkla mı?

Belki register onarımı olabilir mi diyecem ama olmuyor du sanırım bu yöntemi denediğimi hatırlıyorum sanki

hardeniz' Alıntı:
alpozturk2002' Alıntı:
hardeniz' Alıntı:
hocam antivirüs kurmadan yada nod kurmadan çözemezmiyiz. Bir antivirüsü kurmak için başka bir antivirüsle tarayıp sonra kaldırıp diğerini kurmak zaman alıyor. Farklı çözümler var mı arkadaşlar?
Hocam çözümü buldun daha ne istiyorsun:) Bir antivirüsü kaldırıb yenisi kurmak kaç dakika zamanını alır. Daha nasıl kısa olacak ki? Bir tıkla mı?
ne alakası var. mesela kaspersky sadace win32 silmek için hazırladığı bir küçük paket vardı. Belki bu sorun için öyle bir çözümü olan arkadaş vardır. Antivirüs kur tara sonra kaldır diğerini kur daha neler
Ne alakası mı var? Yok bi alakası.
Hocam yanlış hatırlamıyorsam antivirüs kurar kurmaz buluyordu virüsü. sistem32 klasöründeydi sanırım sadece orayı da taratabilirsiniz. Sadece bu virüse veya soruna yönelik küçük bir adım varsa buraya yazan olursa biz de faydalanmış oluruz. Netten araştırdınız mı?

arkadaşlar yeni başlık açmak istemedim ama anlatılan birçok yöntemi denedim şu an ben de antivirüs sitelerine giremiyorum cd den çalışan bit defender rescue denedim işe yaramadı çözümü bilen varsa yardımcı olursa sevinrim

system32 > driver > etc > host dosyasını notepad kullanarak açın. en alt satırda antivirus siteleri varsa eğer onları elle silip kaydedin. tarayıcınızı yeniden başlatın sorununuz düzelir.

Geri