antivirüs yükleyemiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan neşem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

neşem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğretmen bilgisayarına format attım ve flash diski takıp antivirüs yüklemek için setup dosyasını çalıştırdım ancak bilgisbayar her seferinde reset attı farklı antivirüs denedim yine olmadı sürekli yükleme esnasında reset atıyor

Bilgisayar ısınıyor olabilir başka programları yüklediniz mi yada pc biraz zorlayınca gene kapanıyor mu bunu bir denemisiniz.

hocam başka bütün programları yüklüyorum sadece antivirüs yüklerken reset atıyor

Hocam ağkartınızla ilgili bir sorun olabilir. Önce internet kablosunu çıkarın sonra ethernet sürücününzü güncelleyin daha sonra antivirüs programını yüklemeye çalışın. Yada aygıt yöneticisinden etherneti devredışı bırakıp öyle deneyin bakalım sonuç ne olacak. Anti-virüsünüz security versiyonuysa ağ kalkanı buna neden olabilir.

hocam 1-farklı yüklenen bir program buna engel olabilir bilgisayarın sürücülerini ilk önce yüklemeslisiniz sonra sıradaki yükleyeceğiniz anti virüs programı olsun.
2- birde alideniz2000 rumuzlu arkadaşında dediği gibi combofix ile bir taratmanızı öneririm

combofix guvenli kipte çalışır hocam.
bilg net bağlantsını keserek deneyin hocam.
Genelde virus engeller bu programların kurulmasını.

Geri