AOF sınavı nasıl olacak bu durumda ?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaslar
İstanbul - Atatürk ve Anadolu üniversiteleri açıköğretim fakultesi programları var 2.üniversite olarak.

Açıklamaları okudum. Farklı ünüversiteler olmak şartıyla aynı anda birden fazla bölüme kayıt yapılabilirmiş. Yani örmeğin anadolu unv işletme ve atatürk ünv kamu yonetimi beraber okunabilir.

Sorum şu: (aof sınav prosedurunu bilmiyorum)
Aynı anda 3 farklı üniversitenin 3 farklı lisans veya önlisans bölümlerini okumaya niyetlensem sınav zamanında sınava girme olayı nasıl olacak?
Örn:
and.unv. işletme
Ataturk unv kamu yonetimi
İstanbul unv adalet
Bölümlerine kayıt yapsam cumartesi ve pazar sınav düzeni nasıl olur? Üç bölümün de sınavlarına girebilecek miyim yoksa sadece 1 sınava mı girebilecem?

cyln' Alıntı:
Merhaba arkadaslar
İstanbul - Atatürk ve Anadolu üniversiteleri açıköğretim fakultesi programları var 2.üniversite olarak.

Açıklamaları okudum. Farklı ünüversiteler olmak şartıyla aynı anda birden fazla bölüme kayıt yapılabilirmiş. Yani örmeğin anadolu unv işletme ve atatürk ünv kamu yonetimi beraber okunabilir.

Sorum şu: (aof sınav prosedurunu bilmiyorum)
Aynı anda 3 farklı üniversitenin 3 farklı lisans veya önlisans bölümlerini okumaya niyetlensem sınav zamanında sınava girme olayı nasıl olacak?
Örn:
and.unv. işletme
Ataturk unv kamu yonetimi
İstanbul unv adalet
Bölümlerine kayıt yapsam cumartesi ve pazar sınav düzeni nasıl olur? Üç bölümün de sınavlarına girebilecek miyim yoksa sadece 1 sınava mı girebilecem?
..
hocam bu üniversitelerin açık öğretim programlarının geçen seneki sınav takvimlerini incele. ya da bu sene ilan ettikleri sınav takvimlerini. takvimlerde çakışma varsa seneye de olacak demektir. yok tarihler çakışmıyorsa yüksek ihtimal seneye de olmayacak demektir. buna göre kendinize bir yol çizersiniz...

Geri