Aopen ES55-H070 350W Kasalar soğukta çalışmıyor ????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yalp

Üye
Aopen ES55-H070 350W Kasadan topladığımız 3 ayrı BT sınıfımızda bilgisayarlarımız soğuk havada çalışmamaktadır. Elektrik şebekemiz yenidir ve 20 KV Unel ups mevcuttur. Kasaları başka yerde de deniyoruz sorun aynıdır. 50 adet kasa aldık fakat yüzde 80i ilk açılışta açılmıyorlar. Her zaman farklı pcler açılımıyor bu bozukta diyemiyoruz. power tuşuna bastığımızda fan çalışıyor 5 saniye içinde kapanıyor ve her 3-4 saniyede bir aynı işlem devam ediyor fan çalışıp duruyor pc sürekli 2-3 saniyeliğine açılıp kapanıyor.. 1-2 saat sonra açılıyor kendiliğinden. Voltaj ve akımları kontrol ettik hiç bir sorun yok başka pcler gayet normal çalışıyor. diğer okullar farklı bolgede onlarda da aynı sorun. Fakat garip bir durum içerisi iyice ısınırsa açılmaya başlıyorlar. Bulunduğumuz yer nemli de değildir. tek kasayı 1200 VA farklı ups ile deniyorum şebeke hattı veya ups hattında gene sorun aynı ilk açılış hep sorunlu. hatta 20 kv akuden başlatıyorum tek pc için şartel açıyorum gene aynı sorun. Pc birkez çalıştımızı sorunsuz 2 gun açık bırakıyorum çalışıyorlar. Fakat kapatıp ertesi gün derse başlıcağım sırada gene aynı sorun. 2-3 saat sonra açılıyorlar. sigortalarımda 10 amper. prizleri ölçtügümüzde 220 V. soğukta açılmaması nedendir?? Yardımcı olursanız sevenirim en kötü kasa açılıyor AOPEN açılmaması neden?

*KASA* nın içine anakart-işlemci-RAM koymanız lazım hocam yoksa böyle geç açılıyo

Geri