AP TAVSİYESİ YADA BAŞKA BİR YOLU VAR MI

Kodla Büyü

zeybekdiyari

Aktif Üye
arkadaşlar resimde görüldüğü gibi iki okul arası mesafe 200 metre orta okulda modem var ancak ilkokulda modem yok öğretmenler odasında sadece alıcı anten var ve sadece ordaki pc bağlanıyor nete alıcının ucu usb olduğu için switche giriş yapamıyorum benim sitediğim ise karşıdan neti alıp switche getirmek ve okulun diğer taraflarına da vermek bunu bildiğim kadarıyla AP yapıyor hangi model AP yi tavsiye edersiniz mesafelerinin çekim güçlerini bilmiyorum yada başka bir yol var mı?
Şimdiden herkese teşekkürler

Ekli dosyalar

• ap.jpg
    ap.jpg
    32.9 KB · Görüntüleme: 655
hocam dediğin yöntemi daha önce programsız olarak denemiştim o bilgisayarda ( xp yuklu ve pentium3 işlemci zayıf bir kasa bu arada) sürekli "hizmet veri tabanı kilitli" hatası veriyordu kendi laptopumda win7 denediğimde yapmıştım ancak neti bir bilgisayar üzerinden dağıtma yönteminin sağlıklı olmayacağını farklı bir yöntem kullanmam gerektiğini söyleyen arkadaşlar oldu onun için fikirlerinizi alayım demiştim dediğiniz programla da bir deneyyim bakalım oalcak olacak mı
ilginize teşekkürler

bizde de aynı durum var. Zamanında yer altından kablo çekilmemişti. Bende karşı tarafa tp-link access poin aldım. Onu da switch e bağladım. Sorunsuz çalışıyor... Anten gücü yüksek olursa iyi olur... Tp-Link in iyi bir özelliği var.. güç kablosu takılmadan da çalışıyor. Bizimkinin hemen yanında piriz yoktu. POE (Power Over Ethernet) özellikli olmasına dikkat et. Özel bir aparatla gücü ağ kablosundan alabiliyor.

Geri