ap ye bilgisayarı kablolu bağlayınca nete bağlandı

Kodla Büyü

dobra1979

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
ben ap leri sadece kablosuz bağlantı yapmak için kullanıyoruz sanıyordum bugün denedik bağlandı. Bu bağlanma işi tüm ap ler içinmi geçerli bendeki ap de router özelliği var. Gerçekten merak ettim.Tabii ap modeme bağlı ben apden kablo çekerek bağlantı yaptım. nete girdi :idea:

ya arkadaşlar düşüncesi olan yokmu bu her accee pointtamı var yoksa router özelliği olan aplerdemi yada her ap de router özelliği varmı???

Var hocam var, Ethernet girişi olan her Ap ile bunu yapabilirsin, yeterki internet yayını yapabilsin, bu zamana kadar ap ayarlarını nasıl yapıyordunuz bilgisayara bağlamadan, o zaman denk gelmiş olmalıydınız, hatta birşey daha söylemek istiyorum modemden ap ye kablo çekin kablosuz bağlantınız daha hızlı ve iyi olur...

patari' Alıntı:
Var hocam var, Ethernet girişi olan her Ap ile bunu yapabilirsin, yeterki internet yayını yapabilsin, bu zamana kadar ap ayarlarını nasıl yapıyordunuz bilgisayara bağlamadan, o zaman denk gelmiş olmalıydınız, hatta birşey daha söylemek istiyorum modemden ap ye kablo çekin kablosuz bağlantınız daha hızlı ve iyi olur...

hocam modemden ap ye kablo çektim evt internetimiz bayaa güzel hızı falan. Ama teorik olarak ben belki içimizde başka arkadaşlarda vardır ap lerin sadece kablosuz internete bağlanmak için kullanıldığını sanıyordum. 4 adet ap bağladım sıkıntı yok kablosuz yayın da alabiliyoruz. kablolu bağlantı hiç denemedim sadece ap ayarları için arayüze girmiştim. dün bir arkadaş söyledi bi deneyelim diye öyle yani :)

BBNET
Geri