Apartman Site Kooperatif Hobi Bahçesi Yönetim Programı

Kodla Büyü

exelsior

Aktif Üye

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Kruvazör' Alıntı:
libre office de nasıl açabiliriz acaba baya uğraştım.
Bilemiyorum, ama office 2016 da çalışıyor. Veritabanı tablolarını sanırsam görür ama form-rapor-sorgu ve kod kısmında sıkıntı yaşıyabilirsin, o zamanda kullanılamaz zaten.

Son düzenleme:
genel kullanım için yapmış olduğum veritabanı programında bazı eksiklikler gözüme çarptı ve bazı değişiklikler yaparak güncelledim. Dileyenler tekrar indirebilir.

Re: Ynt: Apartman Yönetim Programı

Abartmayalım.
100 daire ile sınırlı, Basit bir excel tablosu daha verimli olurdu.

Moderatör tarafında düzenlendi:

COBOL' Alıntı:
ots' Alıntı:
Birde şunu inceleyin hocam : http://dijiyon.com
Abartmayalım.

Uzuntu verici ve önyargılı bir yorum olmuş. Apartman yonetimi hesaplarini, ozellikle yuksek hacimli merkezi isitma sistemler yonetimlerin hesaplarini excellde tutmak sizce bizim aklimiza gelmedimi? belki biz de ilk basta excelli denedik ve baktik ki gun gectikce olusan verinin fazlaliginin yarattigi karmasa bizi accesa veritabanina yonlendirdi. Ustelik yonetimler bir işletme gibi gelir-gider hesabini islemek zorunda. İsletme hesabini excellde nereye kadar tutabilirsiniz? Lutfen emege saygi.
Bilgisayarlar isimizii kolaylastirmak icin degil mi? Tek tusla bize aidat borcu olankarin guncel listeni ayrintisiyla verebilen bir vertabani uygulamasi abartma midir?

O kadar cok excel uygulamasi goruyorum ki, insanlar kirk taklayla veri islemeye çalışıyorlar. halbuki karmasik oldugu onyargisindan kurtulup, accessi ogrenip kullanabilseler buyuk veri islemede excelli kullanmazlardi.

Yinede sagol dostum.

COBOL' Alıntı:
ots' Alıntı:
Birde şunu inceleyin hocam : http://dijiyon.com
Abartmayalım.

Hocam artık 300 - 500 - 1000 - 2000 dairelik konutlar var. Ayrıca 10-15 bin daireye bakan bina yönetim firmaları var.
Bu halde iş oldukça karmaşıklaşıyor. Profesyonel bir programa illaki ihityaç duyulacaktır.

Öncelikle bir yönetim ve yönetime ait bir blok tanımlamalısınız.

Bu bilgiler girilirken sonra varsayılan yönetim ve blok kısımları güncellenecektir. Bu kısımlar seçim yapmak içindir, bilgi girişi yapamazsınız.

Geri