apple harddisk bölümleme

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşalar. macbook air win 7 kurdum ancak win 7 için 20 gb daha fazla alan vermiyor. kurulumu bootcamp ile yaptım. bilgisi olan varmı. nete baktım am net bi cevap bulamadım.

Bootcamp izin vermiyor ise mac tarafında yeterli yer yoktur. Bende öyle bir sorun yok mesela.

2 hafta önce kurdum bootcamp ile hiçbir sorun yaşamadım hocam. yeterli alan olmadığı için yapmıyor olabilir.

bilgisayarıma girince Macintosh(D) toplam 87 GB olmasına rağmen 19.6 GB boş görünüyo. ancak ben win7 dışında pc ye bir şey yüklemedim.

nostra ve Metehan hocalarım dediğiniz gibi yer olmadığı içinmiş. yalnız bi sorum daha olacaktı. osx tamamen kaldırıp win 7 yüklesem sistem kurtarma ile osx istediğim zaman yeniden yükleybilirmiyim yoksa tamamen kayıp olurmu? içersinde hiçbişey yüklü değil ancak 40 GB bi alanı hiç kullanmama izin vemiyor. hep win 7 kullanacağım için 40 GB bana lazım olacak

Bence Windows yerine sadece iOS kullanın :) bootcamp ile Windows kurduktan sonra Windows üzerinden bölümü Silebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi geri kurtarma her zaman mümkün olması lazım. En azından son sürümü indirin iOS üzerinden kalıp dosyası elinizin altında dursun.

Geri