apple notebook düşünceleriniz

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. apple md223tu/a cihazı bugün gördüm çok beğendim.çok hafif ve küçük i5 olması çok cazip geldi bana. ancak aklıma akılan bazı şeyler var. buna win7 yükleyebilirmiyim. win7 yükleyince yavaşlar diye duydum. birde apple ların başka engellemesi var mı. win7 yükleyince engel kalmaz diye düşünüyorum. fikirlerini bekl,iyorum fiyatı 2100 tl. aynı özelliklerde acer s7 var. onun fiyatı 2500

ben 11,6 inçlik bir şeyle asla çalışamam tablet olsa belki internette gezinebilirim. 2100 az para değil gerçi biz okula daha pahalıya başka bir şey aldık ama olsun biz 15,6 inç aldık kullanılabilir şey olmalı. win7 kurulur mu bilmiyorum ama mac os x işletim sistemi windowstan emin ol çok daha iyidir.
tabi güzel hızlı bir makineye benziyor parayı harcamak istiyorsan al bence. Bazen para harcamak insanı rahatlatır. İhtiyacın varsa alma başka birşey al derim.

ihtiyacım var hocam ama çok kolay taşınan bir şey istiyorum. 7/24 yanımda. 1 ay önce lenovo ideapad almıştım 1700 i3 dü ama cihaz berbat çıktı. 1 haftada touchpad lekelendi. ısınıyodu ve o kadar yavaştı ki netbook kullanıyomuş gibiydi. onu zorda olsa geri verdim. şimdi ücreti kupon halinde değerlendirecem. gerçi 1 yıl zamanım var ama küçük i5 bişey arıyorum acer s7 de çok güzel ama appleden daha pahalı

Geri