U uragan06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 17 Şubat 2023 #1 USB kayıt yapmak istediğimde flash bellekler için disk salt okunur htsı veriyor.Nası çözelebilir acaba?İşletim sistemi Pardus.
USB kayıt yapmak istediğimde flash bellekler için disk salt okunur htsı veriyor.Nası çözelebilir acaba?İşletim sistemi Pardus.
E esinti2020 Üye Mesajlar 2 17 Şubat 2023 #2 Windows'ta flash belleği formatlayıp tekrar deneyin hocam , düzeliyor Son düzenleme: 17 Şubat 2023
U uragan06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 418 17 Şubat 2023 #3 Hocam bir tane flash bellek yaptım oldu.Ancak bazen tahta flash bellek takılı olsa bile taktığımda veya çıkardığında görmüyor.
Hocam bir tane flash bellek yaptım oldu.Ancak bazen tahta flash bellek takılı olsa bile taktığımda veya çıkardığında görmüyor.
braveheart06mg Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 372 18 Şubat 2023 #4 rufus ile formatlayın bellekleri hocam. usb oluşturduğunuz tahtanın da tüm güncelleştirmeleri yapılmış olsun
rufus ile formatlayın bellekleri hocam. usb oluşturduğunuz tahtanın da tüm güncelleştirmeleri yapılmış olsun