arızalı tabletleri öğrencilerden toplama ve geri verme sürec

Kodla Büyü

designbote

Üye
Konu başlıktan da anlaşılacağı üzere arızalı tabletlerle alakalı
Ben arızalı tabletleri sınıflardan yeri geldi tek tek topladım, yeri geldi odama getirmelerini istedim ama sürekli küçük çocuklar gibi
evde unuttuk yarın getirsek gibi bahaneler oluyor ve işleri aksatıyor.

okulunda tablet olan arkadaşlar siz neler yapıyorsunuz?
önerilerinizi bekliyorum.
teşekkürler.

Hocam arızalı tableti olan beni buluyor zaten..
Bende sisteme kaydediyorum ve üzerine etiket yapıştırıyorum kime ait olduğuna dair.
Hiç bir karışıklık olmuyor.

Bende sisteme kaydediyorum ve üzerine etiket yapıştırıyorum kime ait olduğuna dair.
evet bazıları öyle ama bazıları da arızalı olmasına rağmen getirmiyor onlara sinir oluyorum.

vestelden gelen personel sürekli bulunamadığı için değiştirmeler gecikebiliyor.

idril42' Alıntı:
hocam system darken neyi kasdettiniz. ben deftere not alıyorum. geri teslim verirken de üzerini çiziyorum. ama daha Pratik bişey arıyorum

aynen pratik bir çözüm olmalı ama ne?

arızalı tabletler için yeni birşey denedim. excelde tüm liste ve sınıf liste yaptım sonra yanlarına ek satırlar ilave ettim.
arızalı tablet ler değiştirildiğinde bunların günlerini yazıp kırmızı ile işaretliyorum.(koşullu biç. de yapılabilir.)

su an yanımda olmadığı için listeyi aktaramıyorum. ptesi okula gidince aktarayım belki işinize yarar

arkadaşlar ilk defa tablet dağıtılmış lisede btr oldum ve arızalı tabletler gelmeye başladı öğrencilerden.izleyeceğimiz yolu adım adım yazarsanız çok memnun olurum

hocam ben deftere öğrencinin adını sınıfını ve sorunu yazıyorum. tabletlerin üzerine de öğrencilerden isimlerini ve sorunu yazan bir kağıt yapıştırmalarını istiyorum. servisden gelen tabletleri defterden mavi renk ile çizgi çekiyorum. öğrenciye tesli edince de üzerine kırmızı çizgi atıyorum

Geri