thelordoften
Üye
Merhaba arkadaşlar elinde bilgisiyar bilimi ara dönem zümre toplantı tutanağı elinde olan var mı?
element uydurmayın lütfen
Sebep?Merhaba arkadaşlar elinde bilgisiyar bilimi ara dönem zümre toplantı tutanağı elinde olan var mı?
hocam bi zahmet madde olarak paylaşın da öğrenmiş olalımOrtaokulu bilmiyorum ama liselerde var arkadaşlar.
düzenleme ile ekledim hocam.hocam bi zahmet madde olarak paylaşın da öğrenmiş olalım
siz deyince bende tekrar baktım hocam, varmış ben eksik biliyormuşum..düzenleme ile ekledim hocam.
Kural kuraldırBenim de gözlemlerime göre çoğu yerde yapmıyorlar. Ancak bizim müdür bey çok kural kaide severO yüzden yönetmelik, zümre vs ne varsa ince eleyip yapıyoruz. 15 yıllık öğretmenim tek tek bütün zümreleri satır satır okuyup eksikleri düzeltilsin diye geri çeviren bir müdürü ilk kez gördüm bu kurumda
@cgg*seco
![]()
Merhaba hocam elinizde mevcut varsa atabilir misiniz. teşekkürlerdüzenleme ile ekledim hocam.
nisan zümresi ne hocam? İlk kez duyuyorum.biliişm teknolojileri alanı için nisan zümresi hazırlayan arkadaşlar buraya atma imkanınız var mı acaba ?
Cevap Yukarıdanisan zümresi ne hocam? İlk kez duyuyorum.
Burda bahsedilen ŞÖK değil mi?
Burda bahsedilen ŞÖK değil mi?
Ben hazırladım lazım olursa özelden göndereyim sizeBurda bahsedilen ŞÖK değil mi?
hocam buradan paylaşır mısınız? gündem maddeleri neler? Ben mtal deyim biz zaten il düzeyinde mayıs ayında ime için toplantı yapıyoruz.Ben hazırladım lazım olursa özelden göndereyim size