Arabacılar yorum lütfen

Kodla Büyü

Hangisini Önerirsiniz?

• 1.3 CDTI ASTRA H

• 1.6 TDCi FOCUS 2

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
malesef b segment clio , c segment egea. 1.3 dizel egea ile 195km yaptım bana mısın demedi yol tutuşu gayet güzel yüksek hızlarda megane 4 den güzel bnce. Egeaya laf atan olacaktır baştan söyleyim dedim

Ustası parçası bulunsun diyorsak yerli arabalar ön plana çıkar. Tofaş, renault. bunlara ek olarak hyundai, toyota, opel ford.
ustası da parçası da vardır bazı uç modelleri hariç.
ankette oyumu astradan yana kullancağım 1.3 cdti sanırım tofaş 1.3 multijet ile aynı motor. en azından az yakar masraf pek çıkarmaz çıkarsa da göreceli ucuz olur.

550bin tl ye modelli araba istiyorsanız yerli mali arabalara bakmalısınız. 6-7 yaşında egea bulabilirsiniz. Alman veya Uzakdoğu markalarında ancak 13-14 yaşında veya daha yaşlı arabaları bulabilirsiniz. Ben 1 ay önce 2011 model hyundai elentrayı 635'e aldım.

Astra j 2012 1.3 dizel kullanıyorum. 1.3 CDTI 1.6 TDCI A göre performans olarak daha zayıf kalıyor özellikle tork açısından. Bendeki araçta yazılım var. Nispeten daha iyi şu an ama ben bu ikisi arasından sırf motor açısından focus diyeceğim. Yoksa kendi aracım aynı motora sahip ve son derece memnunum. Stok hali biraz hantal kalıyordu

Bu iki şık arasından focus ghia titanium olursa hoş olur . Ben dizel almazdım ama turbo pompa enjektör dpf egr gibi sorunlar masraflı oluyor . Benzin lpg tercih ederdim .

Geri