wswswq' Alıntı:normalde kalkmaz ama. Ya basınçlı su makinesinin barı çok yüksek ve yakından yıkanmış, yada hocam senin tampon sonradan boya işlemi gördüğü için boya kalkmış. iyi bir yerde kısmi boya yaptır, tampondaki kısmi boyayı kimse önemsemez, can sıkacak bişey değil yani.
Hocam boya kaynaklı sonradan boyatınca ve iyi bir kaportacı boyamayınca bu oluyor.ergun833' Alıntı:ne de olsa fransız :-1: :-1:
plastik hocam bugün götüreceğim inşallah düzelir. basınçlı su makinesiyle yıkandı, çok yakın tutmuş bi de yıkayan adam, bundan sonra kendim yıkayacağım.saltan' Alıntı:tampon değil çamurluk arkadaşlar.
megane çamurluğu plastik bildiğim kadarıyla.
rötuşla düzelir hocam.
arkadaşın dediği gibi daha önce işlem görmüş olabilir.
Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.hayat86' Alıntı:hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
hasari' Alıntı:Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.hayat86' Alıntı:hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
yok hocam kakkoyu delmeden ücretsiz yaptıhasari' Alıntı:Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.hayat86' Alıntı:hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
Mini onarım kapsamında yaptırmışsınızdır o zaman.hayat86' Alıntı:yok hocam kakkoyu delmeden ücretsiz yaptıhasari' Alıntı:Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.hayat86' Alıntı:hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
hasari' Alıntı:Mini onarım kapsamında yaptırmışsınızdır o zaman.hayat86' Alıntı:yok hocam kakkoyu delmeden ücretsiz yaptıhasari' Alıntı:Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.hayat86' Alıntı:hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
Hocam kasko sözleşmesinde yazar senede iki defa kaskon delinmeden cam değiştirme hakkı var. Yani cam değiştirme kaskoyu delmez. Yan sanayi veya orjinal cam farkı olabilir buda gene kaskodan kaskoya değişiyor.hayat86' Alıntı:hocam çok iyi anlamıyorum ama bundan iki sene önce yolda giderken taş fırlayıp ön camı çatlatmıştı onu da aynı şekilde kasyoyu delmeden ücretsiz değiştirtmiştik.
hasari' Alıntı:Hocam kasko sözleşmesinde yazar senede iki defa kaskon delinmeden cam değiştirme hakkı var. Yani cam değiştirme kaskoyu delmez. Yan sanayi veya orjinal cam farkı olabilir buda gene kaskodan kaskoya değişiyor.hayat86' Alıntı:hocam çok iyi anlamıyorum ama bundan iki sene önce yolda giderken taş fırlayıp ön camı çatlatmıştı onu da aynı şekilde kasyoyu delmeden ücretsiz değiştirtmiştik.
Site adresini kast ediyorsun sanırım. :lol:fanfatih' Alıntı:hasari' Alıntı:Hocam kasko sözleşmesinde yazar senede iki defa kaskon delinmeden cam değiştirme hakkı var. Yani cam değiştirme kaskoyu delmez. Yan sanayi veya orjinal cam farkı olabilir buda gene kaskodan kaskoya değişiyor.hayat86' Alıntı:hocam çok iyi anlamıyorum ama bundan iki sene önce yolda giderken taş fırlayıp ön camı çatlatmıştı onu da aynı şekilde kasyoyu delmeden ücretsiz değiştirtmiştik.
Hasari hocam artık imzanı değiştirmenin vakti geldi sanırım. :idea:
hasari' Alıntı:Site adresini kast ediyorsun sanırım. :lol:fanfatih' Alıntı:hasari' Alıntı:Hocam kasko sözleşmesinde yazar senede iki defa kaskon delinmeden cam değiştirme hakkı var. Yani cam değiştirme kaskoyu delmez. Yan sanayi veya orjinal cam farkı olabilir buda gene kaskodan kaskoya değişiyor.hayat86' Alıntı:hocam çok iyi anlamıyorum ama bundan iki sene önce yolda giderken taş fırlayıp ön camı çatlatmıştı onu da aynı şekilde kasyoyu delmeden ücretsiz değiştirtmiştik.
Hasari hocam artık imzanı değiştirmenin vakti geldi sanırım. :idea:
Her okula norm verilmesi için bekleyecektim ama bilemiyorum.
:lol:fanfatih' Alıntı:Yetmez ama EVET. Slogan oldu, idare et.