Arabamı yıkattım. Boya kalktı, bir parmak

Kodla Büyü

mavi85

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
dün arabamı yıkattım sol ön çamurlukta bir parmak büyüklüğünde boya kalkmış, çok canım sıkıldı, attaki siyah kısım görünüyor şu anda. 2009 model megane 2. rötuşla mı düzelir yoksa komple boya mı yaparlar ve ne kadar tutar.?

normalde kalkmaz ama. Ya basınçlı su makinesinin barı çok yüksek ve yakından yıkanmış, yada hocam senin tampon sonradan boya işlemi gördüğü için boya kalkmış. iyi bir yerde kısmi boya yaptır, tampondaki kısmi boyayı kimse önemsemez, can sıkacak bişey değil yani.

wswswq' Alıntı:
normalde kalkmaz ama. Ya basınçlı su makinesinin barı çok yüksek ve yakından yıkanmış, yada hocam senin tampon sonradan boya işlemi gördüğü için boya kalkmış. iyi bir yerde kısmi boya yaptır, tampondaki kısmi boyayı kimse önemsemez, can sıkacak bişey değil yani.

aynen :+1:

boya kalkann yerin etrafıda çürükse bir miktar etrafının açılmasında fayda var!

tampon değil çamurluk arkadaşlar.
megane çamurluğu plastik bildiğim kadarıyla.
rötuşla düzelir hocam.
arkadaşın dediği gibi daha önce işlem görmüş olabilir.

saltan' Alıntı:
tampon değil çamurluk arkadaşlar.
megane çamurluğu plastik bildiğim kadarıyla.
rötuşla düzelir hocam.
arkadaşın dediği gibi daha önce işlem görmüş olabilir.
plastik hocam bugün götüreceğim inşallah düzelir. basınçlı su makinesiyle yıkandı, çok yakın tutmuş bi de yıkayan adam, bundan sonra kendim yıkayacağım.

Geçen sanayiye gittim yıkamacı adamın arabayı vurmuş kaportası yapılıyordu adamın da canı sıkkındı ama sizinkisi büyük ihtimal önceki boya dandiktir

daha önceden nasıl işlrm görebilir ki bişey olsa değişirdi zaten. tıkladınmı kırılıyor onlar

çamurluk rahat yeniden boyanır düzelir hocam takma kafana.Bilgisayar ile rengini tam olarak ayarlıyorlar

hasari' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.

bazı kaskolarda mini onarım diye kloz var, tabi her kasko da olmaya bilir siz kaskonuz varsa poliçe içinde yer alan kasko klozlarını inceleyebilirsiniz. 1 ay önce aracımın ön camı çatlamıştı anlaşmalı serviste orjinal camla değiştirdim. Faturası tam 825 tl idi, sigorta şirketi ön cam için senede 1 defa karşılıyor, başka bir ihtiyaç durumunda bozuluyor. Ben bozulan kaskonun indirim almadığı gibi sigorta şirketine ödettirilen meblağa göre kasko ve sigorta yenilemeleri eskisinden çok fazlaya yapılacağını öğrendim, elinizden geldiğince kaskonun bozulmamasında fayda var.

götürdüm bugün "macunla kapatırım orayı yarım saatimi alır, hafta içi gel" dedi, doğru bişey mi yapacak sizce, bilgisayar falan diyorsunuz, ben kendi halinde bi boyacıya gittim elle yapacak.

hocam araç önceden rütusla boyanmıstır yoksa normalde kalkmaz.. eger sıfır aldıysanız bayinizle gorusun.. klakan kısım için ise rütusla gider..ama boya klakması ilginç..

hasari' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
hocam aynı sey bizim basımıza geldi kasko ücretsiz karsıladı...
Kasko indirimin bozulur yoksa karşılar.
yok hocam kakkoyu delmeden ücretsiz yaptı
Mini onarım kapsamında yaptırmışsınızdır o zaman.

hocam çok iyi anlamıyorum ama bundan iki sene önce yolda giderken taş fırlayıp ön camı çatlatmıştı onu da aynı şekilde kasyoyu delmeden ücretsiz değiştirtmiştik.

hayat86' Alıntı:
hocam çok iyi anlamıyorum ama bundan iki sene önce yolda giderken taş fırlayıp ön camı çatlatmıştı onu da aynı şekilde kasyoyu delmeden ücretsiz değiştirtmiştik.
Hocam kasko sözleşmesinde yazar senede iki defa kaskon delinmeden cam değiştirme hakkı var. Yani cam değiştirme kaskoyu delmez. Yan sanayi veya orjinal cam farkı olabilir buda gene kaskodan kaskoya değişiyor.

hasari' Alıntı:
hayat86' Alıntı:
Hocam kasko sözleşmesinde yazar senede iki defa kaskon delinmeden cam değiştirme hakkı var. Yani cam değiştirme kaskoyu delmez. Yan sanayi veya orjinal cam farkı olabilir buda gene kaskodan kaskoya değişiyor.

Hasari hocam artık imzanı değiştirmenin vakti geldi sanırım. :idea:

fanfatih' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hayat86' Alıntı:

Site adresini kast ediyorsun sanırım. :lol:

Her okula norm verilmesi için bekleyecektim ama bilemiyorum. :)

hasari' Alıntı:
fanfatih' Alıntı:
hasari' Alıntı:
hayat86' Alıntı:

Site adresini kast ediyorsun sanırım. :lol:

Her okula norm verilmesi için bekleyecektim ama bilemiyorum. :)

Yetmez ama EVET. Slogan oldu, idare et.

Geri