Molalarda sıcakken sakın kontrol etmek için kapağı açmasın. Umarım biryerlerde çatlak kaçak yoktur. Aracı Çok fazla sıkıştırmadan gitmeli. Motor soğuyunca seviyeyi tekrar kontrol etsin. Gözlerde gösterge de hararet lambasında olmalı.Merhaba arkadaşlar. Babamın arabasında "soğutma suyu eksik" uyarısı verdi. Antifreze ekledik. Başka bir işlem gerekiyor mu? Size de sorup emin olmak istedim. Uzun yola çıkacak
Araç opel mi?Merhaba arkadaşlar. Babamın arabasında "soğutma suyu eksik" uyarısı verdi. Antifreze ekledik. Başka bir işlem gerekiyor mu? Size de sorup emin olmak istedim. Uzun yola çıkacak
Saf antifriz ise su ile açmak gerekir ama koyduğunuz su katkılı ise başka işleme gerek yok. Ara ara araç soğukken kontrol edin ve eksilme oluyorsa kaçağı bulup giderin. Eğer eksilme olmazsa bir ara derecesini de ölçtürün ki kış zamanı sorun yaşamayın.Merhaba arkadaşlar. Babamın arabasında "soğutma suyu eksik" uyarısı verdi. Antifreze ekledik. Başka bir işlem gerekiyor mu? Size de sorup emin olmak istedim. Uzun yola çıkacak
Araç opel mi?
Opel adını duymak bile irite ediyor beni artık,maşallah herşeyi kronik nerdeyse 50 senelik motor adam akıllı Ustası yok servisler hakgetire,kullanıcısının aynı zamanda Ustası da olmak zorunda kaldığı belki de tek markaAraç opel mi?
Antifriz yeni değişmediyse ,Genleşme kabındaki mim-maxa bakın sorun yoksa ya kapak ya sensör bozuk , suyun genleşme kabında da azaldığını görüyorsanız nur topu gibi bir devirdaiminiz olmuş geçmiş olsun.Merhaba arkadaşlar. Babamın arabasında "soğutma suyu eksik" uyarısı verdi. Antifreze ekledik. Başka bir işlem gerekiyor mu? Size de sorup emin olmak istedim. Uzun yola çıkacak
Sensör arızası var büyük ihtimalle.Evet opel hocam
Abimde opel var. Soğutma suyu eksik uyarısı veriyordu. Ancak soğutma suyu max. seviyeninde üzerindeydi. Ustasından öğrendik kronik sorun. Artık görmezden geliyoruz.Evet opel hocam
eğer su az olmadığı halde aynı sorun devam ediyorsa, opellerde kronik sorun, üstüne bi de bu arızayı gidermek için depo ve sensörü beraber değiştirmeniz gerekiyor.Evet opel hocam