ARALIK MAAŞLARI

Kodla Büyü
evet bir azalma var ama bildiğim herkeste var azalma. %3 zam % 5 kesinti hay Allah'ım :verymad: :evil:

7/1 sendikalı bekar-çocuksuz 1789.26 dil tazminatı henüz eklenmemiş önümüzdeki aydan itibaren c seviyesi dil tazminatı ek :D
not: haziranda askerden döndüğüm için bu sene vergi diliminde en alt dilimde gidiyorum. Senebaşından beri çalışan birisi çoktan dilimlere girmiş ve maaşı daha düşük olmuştur muhtemelen :)

7/2 evli eş çalışıyor bir çocuk 1777 geçen ay da 1797 idi bu ay 20 TL bir kesinti var bordroya baktım özel hizmet tazminatından kaynaklanıyor... ki onu da anlamış değilim

2012 Aralık ayı maaş bordrolarında hata yapılmış olabilir. Vergi matrahlarında yapılan hata bir çok öğretmenin yüzde 27 gelir vergisi dilimine girmesine neden oldu. Bu nedenle birçok öğretmenin maaşında büyük oranda düşüşler yaşandı. Sİz de bu sürprizle karşılaşmak istemiyorsanız 2012 Aralık Ayı Maaş bordronuzu iyice kontrol edin.

http://www.memurdan.net/haber/aralik-ma ... -3701.html

evli eş çalışıyor 1 çocuk teknik 5/1 1923 tl
sanırım %20 lik ikinci vergi dilimine girdik...

omd' Alıntı:
7/1 sendikalı bekar-çocuksuz 1789.26 dil tazminatı henüz eklenmemiş önümüzdeki aydan itibaren c seviyesi dil tazminatı ek
c seviyesi dil tazminatı alabiliyor mu hocam, alıyorsa ne kadar alıyor?

benim maaş da 20 TL düşmüş vergi dilimine girmişim. ya arkadaş 6 ay zaten askerde geçti ne ara girdik anlamadım :?

zannaz' Alıntı:
omd' Alıntı:
7/1 sendikalı bekar-çocuksuz 1789.26 dil tazminatı henüz eklenmemiş önümüzdeki aydan itibaren c seviyesi dil tazminatı ek
c seviyesi dil tazminatı alabiliyor mu hocam, alıyorsa ne kadar alıyor?
hocam ben de c'yim 21.48 TL almışım bu ay.

Geri