K kumsal540 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 280 22 Ekim 2014 #1 konularımızla birebir ilgisi yok ama var mı benim gibi meslaktasım?
K kumsal540 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 280 22 Ekim 2014 #3 omd' Alıntı: Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla ... cok sağolun ama bu hyastalıkta iyileşmek yok
omd' Alıntı: Geçmiş olsun hocam. Genişletmek için tıkla ... cok sağolun ama bu hyastalıkta iyileşmek yok
omd Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 6,877 22 Ekim 2014 #4 Öyleymiş, ne desem bilemedim hocam. Sıkıntı yaşıyor musunuz?
K kumsal540 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 280 22 Ekim 2014 #5 omd' Alıntı: Öyleymiş, ne desem bilemedim hocam. Sıkıntı yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... EVET hem de cok Nöbetler kesildi ılaçlar mahvediyor ilaçlar yüzünden barsak ameliyatı olucam ne yerdeyim ne gökte
omd' Alıntı: Öyleymiş, ne desem bilemedim hocam. Sıkıntı yaşıyor musunuz? Genişletmek için tıkla ... EVET hem de cok Nöbetler kesildi ılaçlar mahvediyor ilaçlar yüzünden barsak ameliyatı olucam ne yerdeyim ne gökte