ARANIYOR....

Kodla Büyü

yarali83

Üye
Sevgili Arkadaşlar,okulda kullanabileceğin ana sınıfı otomasyon programı lazım.Öğrenci bilgilerinin yer aldığı, sınıfların olduğu ,taksit ödemelerini takip edebileceğim ve makbuz kesebileceğim bir program arıyorum.Şimdiden teşekkür ederim.

Fiyat 3000 tl hocam.profesyonel program olcak sinirsiz yillarca kullanabilirsiniz.bilgisayar muhendisi arkadasimiz yazacak . web tabanli isterseniz asp.net ile 2000tl ben yazacagim veli erisimli olabilir internetin oldugu her yerden kullanabilirsiniz.

Re: Ynt: ARANIYOR....

yarali83' Alıntı:
masaüstü yeterli benim için emrahsahan hocam.
Sayın hocam
Siz ne kadar sabırsızsınız böyle? Sizinle tatil dönüşümü beklemenizi önererek anlamıştık sanırım. Hatta ücret bedel vs bile konusunu bırak bir yana, her zaman yardımcı olacağımı özelden yazmıştım.

Bendeki excell sınıf yönetim programı esnektir.Kolaylıkla anasınıfı için dönüşümü gerçekleşir ve hatta dönüşümü siz bile yapabilirsiniz. makbuz şablonunu gönderirseniz ayarlarım, size makbuzda keser.Devletimiz sağolsun.....Ücretsizdir.

6 Şehidimizin olduğunu bile bile bu acılı günümüzde, sadece cebini doldurmayı düşünenlerden uzak durmanızı öneririm.

Çok iyi hatırlıyorum. Bu insansı tacir, hisse senedi önerisi istediğim bir başlıkta, "sonradan gelen" bir şehit haberi üzerine şahsıma tekraren galiz küfürler sarfetmişti.
Şimdi ise kendisi 6 şehidi bilerek cebini devlet ana okulu bütçesinden beslemeyi düşünecek kadar soylu davranıyor.
Bu edepli tacire, kendi galiz küfürleri 6 misli iade olsun.

Mesleki etik, illede edep gerektiriyor ama bunun gibiler gerçekten değişik.

Bana mi dediniz bu laflari anlamadim siz kimsiniz tanimiyorum ama arkadas bisey istemis ben de gorusumu belirttim.Sacma sapan yerlere konuyu cekmissin.Sonucta emegimizin karsiligini alacagiz.

Bu sitede yıllardan bu yana ignore listemdeki tek kişi olan senin galiz küfürlerine, şehitlerimizi bahane etmen ile maruz kaldım.
Ben şu hisse senedi alınırmı? derken, şehit var diye hakaret yazacaksın.
Ama Sen bir aydan bu yana şehit verilen ülkemizde cebini bebelerin aidatlarından dolduracaksın? Adına emek diyeceksin!
Peki yediğin hurmaları düşündünmü?
Şimdide sen kimsin? diye masum durumları.
Sonuç
Sence Masum isen zaten sorun etme ,
Değilsen (şikayet ettiğim admin sana ceza vermek yerine konuyu sildi, bu dünyada ispatı yok) yazdığın küfürlerin 6 misli sana iade.
Yani sorun yok.

Ne yazmisim cok merak ettim. Tepkini bana koyacagina tek basina iktidar olmak icin teroru yeniden hortlatan AKP ye posta koy da gorelim. Olen fakir cocuklarinin hesabini AKP ye soracaksin.

Küfürleri yediğimde bana tepkini vereceğine, aynı tepkiyi sende dediğin iktidara verecektin.
Şimdi aynı hükümet
Misli misli misli şehit
Ve
Misli ile bebelerin sırtından emek parası kazanma isteği var.

Bu ne diyet, bu ne hurma?

Olay şehit olayı değil.

Zamanında yazdığın küfürlerin 6 misli sana iade.

Seni tanımıyorum.Yazmadım diyorsun. O halde Sana gam yok.

HAKKIM VAR ÜZERİNDE VE SANA HELALLİK VERMİYORUM.

KUL HAKKI İLE GİDİYORSUN.

BİLGİN OLSUN.

Ya arkadas yillardir bu forumdayim ac basliklarima bak ben kimseye kufuretmedim hatirlamiyorum seni.Ettiysem de ozur dilerim hakkini helal et.bahsettigin seyler benim tarzim degil.bu konuyu da kapatalim polemige girmeyelim.

emrahsahan' Alıntı:
Ya arkadas yillardir bu forumdayim ac basliklarima bak ben kimseye kufuretmedim hatirlamiyorum seni.Ettiysem de ozur dilerim hakkini helal et.bahsettigin seyler benim tarzim degil.bu konuyu da kapatalim polemige girmeyelim.
Başlık senin açtığın bir başlık değildi ve admin e seni şikayet ettim ceza vs bekliyorken senin mesajlarını sildi.Akabinde özelden mesaj yolu ile başka kötü söz duymamak adına, seni ignore listeme aldım.
Yıllar öncesinden daha kötü günlerden geçiyoruz.Belki moraller bozuk ama kafalar sağlam olsun.Birlik ve beraberlik daim olsun.Neticede hepimiz Türk ve müslümanız.

Özür ve helallik isteğini kabul ettim.
"Senden yana hakkım var ise, helal olsun"
Başarılar.

Hocam
Ayrıntılar için dünkü özel mesajına bak.Ben cepten yazıyorumBu başlığı bir ay sonra bulamam

Geri