ardahan çıldır hakkında bilgisi olan var mı?

Kodla Büyü

berkekaya

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ark ardahan çıldır hakkında bir bilgisi olan var mı? bi tanıdıgım sağlıkçı olarak oraya gidecek.ev bulmak zor mu,kira fiyatları nasıl,ardahandan gidiş geliş yapılır mı vb....

Çıldır küçük bir ilçe, zaten Ardahan da çok büyük sayılmaz.. Muhakkak sağlık personeli için lojman tarzı bir yeri vardır. Ardahan-Merkez'den de sürekli araba bulmak zor ama genellikle kurumlar kendi içlerinde servis ayarlayıp git-gel yapıyorlar. Hayırlı olsun.

Evet Ardahan küçük bir il onun için ulaşım problemi oluyor. Ama çoğu ile göre güvenlidir.damal'da falan açık varsa orayı da tercih etsin halkı çok iyidir.

Zaten Ardahan'ın nüfusu 18.000 kişi :) Fatura gelmez belediye hoparlöründen anons yapıyorlar. Bir yıl kaldım Ardahan'da ev bulmak biraz sıkıntı ama TOKİ ben ayrılırken ev yapıyordu, bitmiş şimdi oraları. Oralardan bulabilir. -55'i gördüğüm il. Ama Çıldır en çok ziyaret alan bir yer. Haliyle biraz daha imkanlar geniş. En iyisi evli değilse ev arkadaşı bulması yoksa yakıt v.s çok sıkıntı. Biz 4 ton kömür almıştık. Genede yetmiyor.

6 ay kadar çıldırda çalıştım , memurların çogu öğretmen evinde kalıyor kalıcak yer pek problem olmaz. nüfusu 2,500 bu arada :)

sutura' Alıntı:
6 ay kadar çıldırda çalıştım , memurların çogu öğretmen evinde kalıyor kalıcak yer pek problem olmaz. nüfusu 2,500 bu arada :)

çok teşekküler ark. gitmeden fikir sahibi olduk..hcm kiralık ev fiyatlari nasıl yada ev bulmak sıkıntı oluyor mu?

berkekaya' Alıntı:
sutura' Alıntı:

çok teşekküler ark. gitmeden fikir sahibi olduk..hcm kiralık ev fiyatlari nasıl yada ev bulmak sıkıntı oluyor mu?

ev bulmak sıkıntı ev az oldugu için kiralar yüksekti ama son durumda değişiklik olmuş olabilir.

Geri