E edersoy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 28 Mayıs 2014 #1 Bu sene ardahanda il içinde sadece bir okul açıldı. İl dışında Ardahan' dan tayin isteyecek öğretmenler var mı, biliyor musunuz?
Bu sene ardahanda il içinde sadece bir okul açıldı. İl dışında Ardahan' dan tayin isteyecek öğretmenler var mı, biliyor musunuz?
Kilit Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 531 28 Mayıs 2014 #3 Ben Ardahandayım.Ben isteyecem çıkarsa.Başkasını bilmiyorum.İl dışına açarlar yahu biryerleri
E edersoy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 28 Mayıs 2014 #4 Açık yok sanırım hocam. siz meslek lisesindemisiniz ortaokul mu?
Kilit Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 531 28 Mayıs 2014 #5 Ardahan emldeyim ben bu sene yeni öğretmen geldi baya.Ama mutlaka gidecekler olacaktır eş durumundan.
Ardahan emldeyim ben bu sene yeni öğretmen geldi baya.Ama mutlaka gidecekler olacaktır eş durumundan.
E edersoy Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 342 28 Mayıs 2014 #6 Ben böte mezunuyum hocam. İlgilendiğiniz için sağ olun.
oskicazz Aktif Üye Mesajlar 235 28 Mayıs 2014 #8 1 sene ardahan sağlık meslekte çalıştım çok güzel okuldu.