Ardahan Formatörlük ne oldu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusufpb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

yusufpb

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Ardahanda formatörlük ne oldu, bir yazı var mı bilen varmı acaba?Hala bekliyoruz ne olacak acaba..
Bu arada bu sitede var mı ardahan da çalışan bt öğretmeni iletişime geçsek

Ardahanda çalışan var mı bilmiyorum ama Ardahanda çalışmış biri var hocam. 2006 yılına kadar Göle'deydim ve çok güzel anılarla ayrıldım

Hocam Ardahanda formatörlükler tatillerden sonra onaylanıyordu ben ordayken. Ardahan merkezden demişlerdi ki tatillerinizi almayalım diye tailden sonra onaylıyoruz. Belki yine aynı uygulama devam ediyordur.

hulya08' Alıntı:
Hocam Ardahanda formatörlükler tatillerden sonra onaylanıyordu ben ordayken. Ardahan merkezden demişlerdi ki tatillerinizi almayalım diye tailden sonra onaylıyoruz. Belki yine aynı uygulama devam ediyordur.
Hülya hocam sizsiniz herhalde ? Belki dediğiniz gibi olabilir ama meb kaç kere aradım, birşey demiyorlar.İnşallah dediğiniz gibi olur :) .Teşekkür ettim görüşmek üzere hocam..

yusufpb' Alıntı:
Bende posoftayım hocam..Buralarda çok güzel, şimdi neredesin acaba?

Sayın hocam Ankaradayım ben 2004-2006 arası çalıştım orada ve hala oradaki ortamımı arıyorum. Size tavsiyem oradayken tadını çıkarın. Büyükşehire geldiğinizde çok daha farklı bir yapıyla karşılaşıyorsunuz. İyi çalışmalar dilerim...

slm ben de Ardahan'a yeni geldim... Acaba burda stajyerleri formatör yapıyorlar mı? ve ne zaman yapılıyor?

Geri