ARDUİNO SET OLMADAN ROBOTİK KODLAMA KURSU

Kodla Büyü
-Hocalarım merhaba. Arkadaşımın UDEMY üzerinden oluşturduğu tinkercad üzerinden robotik kodlama kursu var.
-Arduino set olmayan okullarda tinkercad simülasyonu üzerinden robotik kodlama anlatmak isteyen hocalarıma temel programlama,temel elektronik, 18 haftalık uygulama, arduino ıde ve sonunda gerçek engelden kaçan robot projesi ile içerik sunuluyor. İleride de gerçek projelerin devamı gelecek.
-Ayrıca uygulamalarda materyaller paylaşıldı. Evde bir şey hazırlamanıza gerek kalmıyor. Sadece materyalleri internet üzerinde paylaşmak yasak.
-Eğitim yeni olduğu için kısa süreliğine ücretsiz kuponu paylaşıyorum.
-Eğitimi beğenirseniz destek olmanız için değerlendirme ve yorum yaparsanız seviniriz.
-Vereceğim linke girdikten sonra kupon girme kısmına kuponu girerek ücretsiz alabilirsiniz.
-Desteğiniz için teşekkürler

Kurs link:​

https://www.udemy.com/share/10cleL3...q33cKLMIFCdj1FgR466q37lCmgCJ8NDv4FvCqrYaCw==/

Ücretsiz Kupon:​

ROBOTK

Hocalarım ilginiz için teşekkürler kupon kontenjanı doldu ve ayda bir paylaşıldığı için şu an ücretsiz paylaşamıyorum ancak %50 indirimli kupon oluşturuluyor. İsteyen hocalarımız olursa buraya paylaşım yapabiliriz. Amacımız sizlerden para kazanmak değil istek olursa öyle paylaşırız.​

Son düzenleme:
Tinkercad üzerinden işliyorum derslerimi bu kursa denk gelmem güzel oldu. Şöyle bi baktım içeriğine ve uygulama aramaya gerek kalmadı. Emeğiniz için teşekkürler puanlamamı yaptım başarılar

-Hocalarım merhaba. Arkadaşımın UDEMY üzerinden oluşturduğu tinkercad üzerinden robotik kodlama kursu var.
-Arduino set olmayan okullarda tinkercad simülasyonu üzerinden robotik kodlama anlatmak isteyen hocalarıma temel programlama,temel elektronik, 18 haftalık uygulama, arduino ıde ve sonunda gerçek engelden kaçan robot projesi ile içerik sunuluyor. İleride de gerçek projelerin devamı gelecek.
-Ayrıca uygulamalarda materyaller paylaşıldı. Evde bir şey hazırlamanıza gerek kalmıyor. Sadece materyalleri internet üzerinde paylaşmak yasak.
-Eğitim yeni olduğu için kısa süreliğine ücretsiz kuponu paylaşıyorum.
-Eğitimi beğenirseniz destek olmanız için değerlendirme ve yorum yaparsanız seviniriz.
-Vereceğim linke girdikten sonra kupon girme kısmına kuponu girerek ücretsiz alabilirsiniz.
-Desteğiniz için teşekkürler

Kurs link:​

https://www.udemy.com/share/10cleL3...q33cKLMIFCdj1FgR466q37lCmgCJ8NDv4FvCqrYaCw==/

Ücretsiz Kupon:​

ROBOTK
Merhaba,

Bu kupon, maksimum olası kullanım sayısı sınırına ulaştı ve artık kullanılamaz. uyarısı verdi maalesef

Merhaba,

Bu kupon, maksimum olası kullanım sayısı sınırına ulaştı ve artık kullanılamaz. uyarısı verdi maalesef
İlginiz için teşekkürler hocalarım maalesef ayda bir kez ücretsiz kupon verildiği için yeni ücretsiz kupon paylaşamıyorum. Yeni kupon %50 indirimli oluyor isteyen hocalarımız olursa buraya yeni kupon bırakırım

Geri