O kutular çok pahalıydı. Ben yaşadığım şehirde genel adı ucuzlukçu denilen yerden çift gözlü dikiş kutusu aldım. İnternettekinin yarısı fiyatınaydı. Organizerlere göre çok çok daha ucuz internet fiyatı tabiki.Merhaba arkadaşlar arduino setleri için organizer kutu almayı düşünüyorum ama baktığım modellerin içine arduino kartı sığar mı emin olamadım organizer kullanan varsa tavsiye eder misiniz?
hocam kaç bölmeli büyüklüğü ne kadar acaba ?O kutular çok pahalıydı. Ben yaşadığım şehirde genel adı ucuzlukçu denilen yerden çift gözlü dikiş kutusu aldım. İnternettekinin yarısı fiyatınaydı. Organizerlere göre çok çok daha ucuz internet fiyatı tabiki.
Dediğim kutu şu
![]()
Genel Markalar Planner Çift Taraflı Hobi Alet Organizeri G-96 dikiş kutusu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Planner Çift Taraflı Hobi Alet Organizeri G-96 dikiş kutusu yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Burada geçen sene 28 - 30 civarındaydı ben 15 ten almıştım. Labaratuvarda onu kullanıyorum. Arduino uno, breadboard ve kablo rahat sığıyor. Led ve dirençler de içinde duruyor. Çocuklara bunu veriyorum derste. Toplayıp geri teslim ediyorlar.
hocam kaç bölmeli büyüklüğü ne kadar acaba ?