ARGE Görevlendirmesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan only61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

only61

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar ilçe milli eğitim müdürü yanına çağırmış beni.. kendi müdürüm iletti bana, "arge ile ilgili görev var sana" dedi...
kafamda bir sürü sorular oldu şimdi..

1-bu arge nedir?
2- ek ders var mı?
3-çalışma koşulları ve yaptığın görev ne?
4-görevlendirmeler iptal olmuşsa bu arge nerden çıktı?

bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim...

15 saat maaş karşılığı derse girip geri kalan zamanda (08:00-17:00 arası boş zamanların) ilçe veya il arge bölümünde bulunacaksın. 18 saat ek ders alacaksın. Görevlendirmeler bu şartlara dayalı olarak yapılıyor. Ama bizim ilde kimse artık başvurmuyor arge için.......

çok esprisi yok gibi duruyor

tabi branşa göre değişir-karar vermek

okulumda arkadaş biyoloji öğrtni

max zaten 30 saate girilebiliyor
çık 15 i yapacan deniyor zaten
e 3gün full çalışmak yerine 15 saat derse girmek
mantıklı geliyor ilk bakıştan

ama ne işle ugraşılır, bir faydası olursa ilerde filan
ona göre bakmak lazım.

Ben ar ge de çalıştım geçen yıl... 15 saatten sonra yapılacak bir iş değil ama sen bilirsin.. Geçenyıl çok zorlandım ben.. Kaymakamlık katındaydı büromuz her şeye proje .

hocam lafım sana değil yanlış anlama ama hastayım bu tip mevzulara...
sana görevlendirme var.. sanki kısmet çıkmış.. :D

arkadaşlar benim topu topu 6 saat dersim var haftada,bu argedeki 18 saati etkiler mi.bu arada formatörlük garanti değil o yüzden kafam karişık,peki argeyi kabul etmeme hakkım var mı?

kabul etmeme hakkı ne demek hocam? kim sana zorla görevlendirme verebilir? hangi dünyada yaşıyoruz?

mebdeki tüm işler sana kalır .... arkadaş vardır dayanamadı ....

8 - 5 mesai yaz tatili yok

formatörlük olacak mı belli değil?...
bu sene full ekders almam lazım...
arge işini kabul edersem ekders sorunu kalkar ama ya formatörlük görevlendirilmeleri olursa
kimse de kalkıp görevlendirme olacak veya olmayacak demiyor...
giresun bu işleri hep sona bırakıyor...
yarın konuşacağım bakalım, eğer kafama yatarsa kabul ederim...

Formatörlük işi belli olana kadar bekle. Zaten en geç Eylül'ün üçüncü haftası yada son haftası belli olur. Bir iki hafta ek ders almayıver, sonradan ah niye şöyle yaptım da demezsin :D Baktın formatörlük yok, ek derse de ihtiyacın varsa mecburen kabul edeceksin tabii. Bana sorsalar ben kolay kolay kabul etmezdim şahsen.

only61' Alıntı:
formatörlük olacak mı belli değil?...
bu sene full ekders almam lazım...
arge işini kabul edersem ekders sorunu kalkar ama ya formatörlük görevlendirilmeleri olursa
kimse de kalkıp görevlendirme olacak veya olmayacak demiyor...
giresun bu işleri hep sona bırakıyor...
yarın konuşacağım bakalım, eğer kafama yatarsa kabul ederim...
hocam şartları bellik 15 saat ders geri kalan zamanda yaparsın bu işi,
istiyorsan 6 ay git bak dene bişey olmaz çevre yaparsın en azından.
biraz ezilirsin evet ama işin birazda tezgahını görürsün en azından okula tıkılıp kalmazsın. farklı şeyler öğrenirsin.
eziyet çekmeden kazanım elde edemezsin sonuçta. yorulmanın dışında zararı olmaz bence.
formatörlük de olsa boşver hocam. daha önce memde çalışmadıysan git bir gör ama mem tecrüben olmuşsa gerek yok kısaca...

teşekkürler arkadaşlar.aklımda tek bir soru kaldı.ben haftada 6 saat derse gireceğim.bu durumda 18 saat ekders alabilir miyim?çünkü 15 saat derse girmekten söz ediliyor.

Geçen yıl bizim ilçenin ar-gesinde çalışanlar kadrosunun olduğu okula hiç gelmiyordu. İlçe milli eğitim'deydiler sürekli. Ben 15 saat olayını yeni duydum.

6 saat dersinin olmasi birsey degistirmez sanirim. 18 saat ekdersini alirsin. ama normalde 15 saati baska okullarda dormalari gerek. bos ver isine geliyorsa sesinni cikartma. kabul et gitsin :-)

Hocam benim mutlaka ek ders almam gerekiyordu.İlk umut formatörlüktü mardin mem mail attım cevap gecikmedi .Formatörlük görevlendirmesi yapılmayacak diye dönüş yaptılar.Bende salı günü inş. dilekçemi vereceğim görevlendirme için.Okulda ilçe mem çok yakın zaten bu bir avantaj benim için.

arkadaşlar ilçe milli eğitim müdürüyle konuştum şartlar ve olanaklar şu şekilde:
1 istediğim yerde çalışacağım ister kendi okulumda ister ilce MEM'de ister halk eğitim merkezinde yani önemli olan işlerin yürütülmesi 1 nevi gezici öğretmen gibi bişey
2 bazı arkadaşlar tatil yok demişti ama normal öğretmen hangi tatilleri kullanıyorsa aynı haklar banada ait
3 ilçe MEM sitesini güncelleyeceğim projelerde görev alacağım onun dışında 18 saat ek ders 6 saat ders'e gireceğim
formatörlükten ses seda yok çok da okula bağlı kalmak istemedğim için bana çazip geldi pazartesi günü kesin cevabımı vereceğim galiba kabul edeceğim herkeze teşekkürler

hayırlısı olsun hocam ama bana göre okul ortamı daha iyi gibi ama ek derste önemli bir çeldirici :)

Argede çalışırsanız sadece Arge ile ilgili işler değil daha değişik hiç aklınıza gelmeyen işler de sizi bulabilir. Eğer ki çalıştığınız memde bir ebitefo yoksa ve bir de kaymakamlık katındaysan ve ilçe milli eğitim de aynı binadaysa çok sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

Hocam Argede tek başınıza mı sizi görevlendirecekler? Eğer iyi bir ingilizceci ile birlikte görev alabilirseniz full ekders alma mecburiyeti karşısında yapılabilir bir iş.

Hemşerim,sadece 1 hafta argede çalışmıştım.boş anın yok.8-5 ordasın.Ek dersi var.fakat sürekli bilgisayar başında veri giriyorsun çok yorucu.

only61' Alıntı:
arkadaşlar ilçe milli eğitim müdürüyle konuştum şartlar ve olanaklar şu şekilde:
1 istediğim yerde çalışacağım ister kendi okulumda ister ilce MEM'de ister halk eğitim merkezinde yani önemli olan işlerin yürütülmesi 1 nevi gezici öğretmen gibi bişey
2 bazı arkadaşlar tatil yok demişti ama normal öğretmen hangi tatilleri kullanıyorsa aynı haklar banada ait
3 ilçe MEM sitesini güncelleyeceğim projelerde görev alacağım onun dışında 18 saat ek ders 6 saat ders'e gireceğim
formatörlükten ses seda yok çok da okula bağlı kalmak istemedğim için bana çazip geldi pazartesi günü kesin cevabımı vereceğim galiba kabul edeceğim herkeze teşekkürler

ewet hocam 15 saat sartı (15 saate kadar aynı formatorluk gıbı ) bu sene geldı ama zaten bu sızı etkılemıyor ılce mem ıyı bır esneklık yapmıs bına konusunda kendı okulunuzda bulunun genelde ılce ye gecersenız ılcenın bazı ıslerınıde sız pc den anlıorsunuz der yıkarlar ustunuze bıraz aktıfsenız kı forumda oylesınız arge uygun olabılır cunku ıl ve dıer ılcelerle sureklı etkılesım halınde oluyorsunuz proje ıslerınız yogun oluyor hayat olsun sodes ab projelerı vesaıre vesaıre ama bıkac ay ıcınde alısıyorsunuz yapılmayacak ıs degıl hem yenıden formatorluk acılırmı seneye ne yaparım derdınız olmuyor

Kara Kule 61' Alıntı:
Hemşerim,sadece 1 hafta argede çalışmıştım.boş anın yok.8-5 ordasın.Ek dersi var.fakat sürekli bilgisayar başında veri giriyorsun çok yorucu.
sürekli ilçe mem de olmayacağım ama

mfacil' Alıntı:
only61' Alıntı:

ewet hocam 15 saat sartı (15 saate kadar aynı formatorluk gıbı ) bu sene geldı ama zaten bu sızı etkılemıyor ılce mem ıyı bır esneklık yapmıs bına konusunda kendı okulunuzda bulunun genelde ılce ye gecersenız ılcenın bazı ıslerınıde sız pc den anlıorsunuz der yıkarlar ustunuze bıraz aktıfsenız kı forumda oylesınız arge uygun olabılır cunku ıl ve dıer ılcelerle sureklı etkılesım halınde oluyorsunuz proje ıslerınız yogun oluyor hayat olsun sodes ab projelerı vesaıre vesaıre ama bıkac ay ıcınde alısıyorsunuz yapılmayacak ıs degıl hem yenıden formatorluk acılırmı seneye ne yaparım derdınız olmuyor
Teşekkürler hocam,dediğiniz gibi dùşünùyorum

banada teklif geldi argede çalışmam için. zorunlu hizmet bölgesinde çalışıyorum.. ilçe memde çalışmak zorunlu hizmet süresinden sayılmıyor diye biliyorum. diğer taraftanda okulum ilkokul oldu. norm fazlası durumdayım. sizce ne yapmayalım?

alpunal' Alıntı:
banada teklif geldi argede çalışmam için. zorunlu hizmet bölgesinde çalışıyorum.. ilçe memde çalışmak zorunlu hizmet süresinden sayılmıyor diye biliyorum. diğer taraftanda okulum ilkokul oldu. norm fazlası durumdayım. sizce ne yapmayalım?

almayın görev arkadaşım 500-600 ekders için öğretmen oldugunuzu unutmayın.bizleri zorla öğretmenliğimizden alıkoyanlara uymayın.

formatörlük iptali yapıyorum .istemiyorum 500-600 tl lerini girecme 15 saat gidecem evime .(borcummu yok ,paraya ihtiyacammı yok yaklasık 80-90 milyar borcum aylık 5 milyar ödemem var !!!)

only61' Alıntı:
Ben arge de görev aldım. Yapılacak iş değil. Stratejik planlar, AB projeleri, Yerel Projeler, Bakanlık projeleri, İKS, TKY hepsi sizin göreviniz. Milli eğitim müdürünüz sizi kandırmak için söylemiş bunları. Onun demesiyle olmuyor bu görevler arge yönetmeliği var. Görevleriniz orada yazıyor.

S.A arkadaşlar

İlçe formatörü nasıl olunuyor? İlçede 2 bilgisayar öğretmeniyiz, 5000 nüfuslu bir ilçe, geçici görevle ilçe formatörü olunabiliyor mu? Okul formatörlüğü olmaz ise başvuru yapabiliyor muyum bilgisi olan var mı?

KARDEŞİM SAKIN BULAŞMA AR-GE ye!!!.... ben bi kere bulaştım zorla kurtuldum. il içi il dışı yer değiştirmelerde o görevlendirmede geçen süre sayılmıyor! ben de 4 ay sonra ilçe milli ğieitimdeki yavşakların birinin ağzından kaçırmasıyla uyandım. hemen verdim görevlendirme iptal dilekçesini görevlendirmemi iptal ettirdim ama 4 aydan fazla kaybım var bu da 1 seneme mal olacak :(

ayrıca bana ekders vermediler boşuna gitti 4 ayım. Aman hocam Aman!!!!

Ben ildeki ARGE il koordinatörü olan çok yakından tanıdığım kişiye danıştım iptal ettirmeden önce. o da bana bir an önce kurtul dedi. gerisini sen düşün hocam.

aşağıdaki linklerde bu konuyla ilgili açtığım başlıktaki mesajlarım var okuyabilirsin...

arge-adey-iks-pys-sp-tky-f267/arge-de-gorevlendirme-ek-odeme-t89708.html

hacksaydo' Alıntı:
KARDEŞİM SAKIN BULAŞMA AR-GE ye!!!.... ben bi kere bulaştım zorla kurtuldum. il içi il dışı yer değiştirmelerde o görevlendirmede geçen süre sayılmıyor! ben de 4 ay sonra ilçe milli ğieitimdeki yavşakların birinin ağzından kaçırmasıyla uyandım. hemen verdim görevlendirme iptal dilekçesini görevlendirmemi iptal ettirdim ama 4 aydan fazla kaybım var bu da 1 seneme mal olacak :(

ayrıca bana ekders vermediler boşuna gitti 4 ayım. Aman hocam Aman!!!!

Ben ildeki ARGE il koordinatörü olan çok yakından tanıdığım kişiye danıştım iptal ettirmeden önce. o da bana bir an önce kurtul dedi. gerisini sen düşün hocam.

aşağıdaki linklerde bu konuyla ilgili açtığım başlıktaki mesajlarım var okuyabilirsin...

arge-adey-iks-pys-sp-tky-f267/arge-de-gorevlendirme-ek-odeme-t89708.html

hocam Allah razı olsun
hemen argeyi kabul etmeyeceğimi ileteyim ilçeye...zorla yapacak halleri yok ya.

Geri