arkadşlar bu beladan nasıl kurtulabilirim...

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadşlar bu beladan nasıl kurtula bilirim...
arkadaşlar bir linke tıkladım zaman hemen http://www.v9.com/tr/newtab bu sayfa açılıyor

Hocam muhtemelen chrome'a kurulmuştur. Eklentilerden flash player ı kaldırınca kalkıyor :) Bir kere başıma gelmişti bu yöntem çözmüştü. Sonucu bildirirseniz sevinirim.

Hotspot'un eklentisine benziyor. Hotspot'u kaldırıp tekrar kurun düzelecektir.

ne linkine tıklayınca hocam. explorera tıklayınca ise sağ tık explorer hedefi bul değiştir anasayfayı. sonra combofix, hijackthis tara. böyle bi dene.

hocam masaüstündeki browser kısayollarını silin tekrardan program filesin içindeki browserin exe sinin kısayolunu oluşturun

Hocam her hangi bir explorer chrome yandex yada fıre foxtan ıse sımgelerın uzerıne gelın ozellıklere tıklayın hedefı sadece exe kısımlarına kadar sılın duzelecektır dıye umıt edıyorum.Ben öyle kurtulmustum

Önce IE giriş sayfasını değiştir

Sonra

Çalıştır->Regedit

Ctrl+F ile "V9" arattır. Bulduğun tüm değerleri sil

browser ın eklentilerine-uzantılarına bir bak. Bilgisayarda v9 diye bir şey bırakmamıştım gene de yeni sekmede açılıyordu, bir baktım chrome nin uzantılarına eklemiş kendini

Eklentileri kaldırdım, kayıt defterinden ilgili verileri sildim, explorer > sağ tuş > hedefi bul değiştirden değiştirdiğim halde değişmeyen v9 ve 22find açılır sayfaları için son işlem olarak @zencefil58 hocamın dediğini yapın... Ben o şekilde kurtuldum...

Ya arkadaşlar siz de benim gibi merak ediyor musunuz sorunun çözülüp çözülmediğini :) Hayır bizde öğrenelim ne iyi geliyor değil mi Karçiçeği.

c windows system32 drivers etc dizini altındaki host dosyasını da bi kontrol et hocam ;)

v9 program olarak kurulu, denetim masasından kaldır..
Kaldırdıkdan sonra açılış sayfanı değiştir.... :!:

ben sistemi geri yükleyerek kurtuldum şahsen.Adamı sinir ediyor böyle şeyler :verymad: :-1:

Geri