ARKADAŞLAR AKILLI CEP TELEFONU TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM...

Kodla Büyü
İnterneti ve güzel bir bilgisayarı olanlar için çok özellikli ama özlliklerinin sadece %20 si kullanılan akıllı telefonlara o kadar para saçmak hiçbir zaman mantıklı gelmemiştir... Ama tercih meselesi saygı duyarım...

gm discovery. ben aldım en uygun ve özellikli bence bu. 4 gb aldım siz 16 gb alın. bir üst sürümü.

AlimertX' Alıntı:
İnterneti ve güzel bir bilgisayarı olanlar için çok özellikli ama özlliklerinin sadece %20 si kullanılan akıllı telefonlara o kadar para saçmak hiçbir zaman mantıklı gelmemiştir... Ama tercih meselesi saygı duyarım...
Özelliklerini kullandıkça fikrin değişiyor. Almadan önce bende senin gibi düşünüyordum. Birde sıfırları çok pahalı ikinici el almadak daha mantıklı tabi temiz bulunursa. :)

AlimertX' Alıntı:
Kesinlikle katılıyorum :)

LG G2 tavsiye ederim. Güzel bir telefon ekranı büyük özellikleri güzel bir telefon.

üzerine 350 daha ekler 1500 e vestelin FHD 50 inc tvsini alırım
bir telefona 700 -800 anca veririm üzeri kanıma dokunur benim fikrim budur
alıcaksanız ekranı daha büyük ve çok daha ucuz modellere bakın derim ben
discovery huawei Ascend P6 vs.

Sadece bencmarklarda ortaya çıkan işlemci gücü ekran kartı performansı gibi özelliklere bir ton para vermek gereksiz bence. Vodafoneden huawei mediapad yount 7 inclik tablet aldım 350 ye değme telefonlara taş çıkarır wifi gücü 3g telefon özelliği vs. ekranı da 1024*600 olmasına rağmen canavar gibi.

Huawei G330
Fazlasıyla iş görür.
Tek çekirdekli G301 almıştım 300TL'ye. Kasaları çok sağlam. Otobüs bileti, internet bankacılığı işlemleri, e-postalar vb. birçok işim için sorunsuz kullanıyor, AndroidAP olarak internetimi dağıtıyorum. Ara sıra yaptığım çekimler için kamerası yetiyor.

fiyatına göre en iyisi gm discovery

16 gb sini alıp rahat edin

ama tabi malzeme kalitesi çok iyi değil diğer kaliteli ceplere göre

ama bu 300 tl lik bir fark değil tabiki

LG G2 den başka telefona bakma sayın hocam 96 saatlik batarya kullanımını bizzat gördüm... Telefonun bütün özellikleri süper...

Merhaba hocam bence akıllı telefon alacaksan iki şey dikkat marka takıntın ve yeni yazılım (rom) atmayı seviyorsan samsung dan şaşma derim. Yok ben orjinal yazılım kullanırım dersen ya LG al yada Huawei ascend p6 öneririm. P6 eniştem kullanıyor, çok şık telefon bana göre yada benim lg göre eksisi ekran parlak değil mat kalıyor. Sence ne dersen de ben LG derim bundan önceki telimde LG idi bu da LG iki nedenden LG derim birincisi herkeste yok, ikincisi donanım fiyat ve performans kıyaslamasında en iyisi. Lg optimus g kendi kullandığım tel g 2 da ablamda ikiside çok performanslı büyüklük sıkıntı değilse senin için lg g2 al derim. İyi günler.

Geri