cool_06
Site Gezgini
dün sabah müdür yardımcısı bilgisayarı windows tam açılacağı sırada reset atmaya başlamış ve bunu devamlı yapıyor. Ben pc yi oradan aldım ve bilgisayar sınıfına getirdim . acronisden güzelce imajını restore ettim. ne olur ne olmaz diye bir gün çalıştırdım. makinede hiçbir sorum yoktu . biraz önce müdür yardımcısının odasına geri götürdüm . Makine açıldı bende yazıcıyı falan tanıttım daha sonra diğer müdür yardımcısının da kullanabilmesi için yazıcıya paylaşım verecektim. bilgisayar adını değiştirdim ve restart attım . ne oldu dersiniz . Makine tekrar kendi kendini resetlemeye başladı. Üstelik şu an labda ki üç makinemde kendini resetlemeye başladı. Ağda virüs olsa diğer müdür yardımcısı , memur ve öğrenci pclerinde neden bu sorun olmuyor . Üstelik yarına kadar okl başkanlık seçimi için afiş , oy pusulası yetiştirmem lazım . ayrıca tam 4 pc geldi bu gün öğretmen arkadaşlarımızın formatlanacak. Bu gün okl da sabahlıyacağım belli bişeyde ne olur bana fikir verin şu müdür yardımcısının makinesinde sorun ne olabilir . Şimdiden teşekkürler. Dün gece de cod black ops yüzünden sabahladığımdan kafam artım almıyor : )