ARKADAŞLAR LÜTFEN FİKİR VERİN ACİL LAZIM

Kodla Büyü

cool_06

Site Gezgini
dün sabah müdür yardımcısı bilgisayarı windows tam açılacağı sırada reset atmaya başlamış ve bunu devamlı yapıyor. Ben pc yi oradan aldım ve bilgisayar sınıfına getirdim . acronisden güzelce imajını restore ettim. ne olur ne olmaz diye bir gün çalıştırdım. makinede hiçbir sorum yoktu . biraz önce müdür yardımcısının odasına geri götürdüm . Makine açıldı bende yazıcıyı falan tanıttım daha sonra diğer müdür yardımcısının da kullanabilmesi için yazıcıya paylaşım verecektim. bilgisayar adını değiştirdim ve restart attım . ne oldu dersiniz . Makine tekrar kendi kendini resetlemeye başladı. Üstelik şu an labda ki üç makinemde kendini resetlemeye başladı. Ağda virüs olsa diğer müdür yardımcısı , memur ve öğrenci pclerinde neden bu sorun olmuyor . Üstelik yarına kadar okl başkanlık seçimi için afiş , oy pusulası yetiştirmem lazım . ayrıca tam 4 pc geldi bu gün öğretmen arkadaşlarımızın formatlanacak. Bu gün okl da sabahlıyacağım belli bişeyde ne olur bana fikir verin şu müdür yardımcısının makinesinde sorun ne olabilir . Şimdiden teşekkürler. Dün gece de cod black ops yüzünden sabahladığımdan kafam artım almıyor : )

hocam ramleri , hdd yi vs hepsini test yazılımı ile test ettim . sorun yok . ilginiz için teşekkür ederim

maalesef 33 derece civarlarında , işin garibi usb den veya cd den çalışan xp lerle açabiliyorum makineyi . ilgine teşekkür ederim hocam

bunların hepsinde aynı sistem aynı programlarmı yüklü.. ayrıca bunları aynı yedektenmi kurdun.. yedekte bir sorun olabilir bir tanesini sıfırdan kur.. ağa bağlama biraz dene bakalım yine olacakmı..

Geri