ARKADAŞLAR WİNDOWSTA GİZLİ DOSYALARI GÖREMİYORUM!!!

Kodla Büyü

hmmtklnc

Seçkin Üye
Seçkin Üye
ARKADAŞLAR WİNDOWSTA GİZLİ DOSYALARI GÖSTER DİYORUM.UYGULA DİYORUM GÖSTERMİYOR.TEKRAR KLASÖR SEÇENEKLERİNE GELİNCE BAKIYORUM Kİ GİZLİ DOSYALARI GÖSTERME SEÇİLMİŞ.VİRÜS TARAMASI YAPTIM VİRÜS YOK.NASIL HALLEDECEĞİZ BUNU.ACİL YARDIM.

YA HOCAM İÇİNDE ÇOK ŞEY VAR.YEDEKLEMEK BAYA UĞRAŞTIRACAK BENİ.ARKADAŞLAR BİRAZ ÜZERİNE EĞİLSELER EMİNİM BİRŞEYLER ÇIKACAKTIR.

format atmaya gerek yok hocam
dostan c ve d de bulunan fazlalık EXE uzantılı dosyaları (isimleri saçma sapan olanlar) ve autorun.inf dosyasını sildiğinizde sorun çözülüyor.
exe dosyalar silindiğinde gizli dosyaları görebilirsiniz.

baslat-calıştır'a regedit yaz.
sırasıyla "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows \Cur rentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWAL L" tab'ına git.
Orda bulunan "CheckedValue" değeri... dword değeri yerine baska bir değer konmustur.
bunu tamamen silip boş alanda sağ tuşa basarak yeni dword değeri olustur.
bu değerin ismi "CheckedValue" olsun değerini de "1" yap. bilgisayarını
baştan başlattıktan sonra klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri gösteri işaretlediğin
zaman gizli klasör ve dosyalar görüntülenmeye başlayacaktır.Büyük ihtimalle
:)

hocam bendede aynı sorun vardı. panda internet security yi indirdim kurdum.60 günlük deneme sürümü.virüsü buldu ve temizledi.problem ortadan kalktı :)

Combofix denilen küçük bir program bu sorunu hallediyor. Yalnız programın masaüstünde çalıştırılması ve çalışırken bilgisayarda hiç bir işlem yapılmaması gerekiyor.

Geri