arkadaş format atmış..d görünmüyor..

Kodla Büyü

nefes23

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım arkadaş bilgisayarına format atmış..d görünmüyor..bilgisayarıma sağ tuş yapıp yönet, disk yönetimi dediğimde burada görünüyor..ama dosya sistemi kısmında bilinmiyo yazıyor..ve bilgisayarıma giridğimde sadece C görünüyor..yardımlarınız bekliyorum.

disk yönetiminde gözüküyorsa sağ tık-biçimlendir yapıp sürücüye ad verince oluyordu. denemk isterseniz.

Benim başıma da çok geldi hocam o sorun. iki şekilde çözdüm; 1. acronis cd ile boot edip orda yerel disk d yi biçimlendirdim 2. format cd taktım format atıyor gibi c ve d seçeneklerinin olduğu yere gelip orda d yi biçimlendirdim. ikisi de oldu. Ama d de bigileriniz varsa biçimlendirmeyin. bilgisayarıma sağ tık-yönet-disk yönetimi-ordan diskini bulun.

hulya08' Alıntı:
Benim başıma da çok geldi hocam o sorun. iki şekilde çözdüm; 1. acronis cd ile boot edip orda yerel disk d yi biçimlendirdim 2. format cd taktım format atıyor gibi c ve d seçeneklerinin olduğu yere gelip orda d yi biçimlendirdim. ikisi de oldu. Ama d de bigileriniz varsa biçimlendirmeyin. bilgisayarıma sağ tık-yönet-disk yönetimi-ordan diskini bulun.

hocam disk yönetiminde disk görünüyor zaten..ama nasıl geri getiricem biçimlendirmeden..

nefes23' Alıntı:
hulya08' Alıntı:

hocam disk yönetiminde disk görünüyor zaten..ama nasıl geri getiricem biçimlendirmeden..

DİSKİN ÜZREİNDE SAĞ TIKLAYIP
SÜRÜCÜ HARFİ VEYA YOLUNU DEĞİŞTİRDEN
SÜRÜCÜYE HARF ATARAK YAPABİLİRSİN..

benim bir sorunum var.
sorun bende biraz farklı
evet format attım d görünmüyor.
Yönet --> Disk Yönetimi --> Sürücüye harf ata --> D:
Bilgisayarıma girdiğimde Yerel disk (D:) diyor ancak burada normalde C:'de olan doluluk barı gözükmüyor
diske çift tıkladığımda erişim engellendi diyor nasıl düzeltebilirim :?:

çalışabilen bir linux sürümü ile dvd den başlatarak ta görebilirsin bunun için erd commander ya da muadili imaj dosyaları internette mevcut

Geri