arkadaş tekrar mail gönderelim

Kodla Büyü
ben her aksam gazetecilere twitt atıyorum arjkadaşlar. ve ortak yapacağımız herşeye varım. eylem mail gazete ialanı yeterki sesimizi duyuralım.

Hocam kusura bakma da imzandaki gibi bir düşünceye destek verecek değiliz, farz edelim 5 sene önceki gibi 2şer saat ders olsun, toplasan bugün formatörlükte aldığımız ek dersi alamayız, sadece kendinizi düşünmeyin, hizmetli maaşı öğretmen maaşını geçmiş, birçok öğretmen zor geçiniyor. Eminim ki birçok kişi rehber öğretmeni gibi bir statü istiyor, ders değil.

arkadaşlar öğrencilerimizi devreye sokmak lazım.Ben bimer e yazı göndertiyorum.Bilgisayar dersinin çok sevdiklerini 2 saate çıkarılmasını istiyorsanız girin buraya başbakanımıza yazın diyorum girip yazıyolar.Eğer bunu tüm bilişim öğretmenleri yaptırmaya başlarsa bence başbakan bu konu ile ilgilenir.

ismailt' Alıntı:
arkadaşlar öğrencilerimizi devreye sokmak lazım.Ben bimer e yazı göndertiyorum.Bilgisayar dersinin çok sevdiklerini 2 saate çıkarılmasını istiyorsanız girin buraya başbakanımıza yazın diyorum girip yazıyolar.Eğer bunu tüm bilişim öğretmenleri yaptırmaya başlarsa bence başbakan bu konu ile ilgilenir.
Yarın öbür gün hakkınızda soruşturma açılırsa hiç şaşırmam, öğrencilerden bir kaçı öğretmenimiz doldurttu derse ne yapacaksınız?

hardeniz' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
Hocam kusura bakma da imzandaki gibi bir düşünceye destek verecek değiliz, farz edelim 5 sene önceki gibi 2şer saat ders olsun, toplasan bugün formatörlükte aldığımız ek dersi alamayız, sadece kendinizi düşünmeyin, hizmetli maaşı öğretmen maaşını geçmiş, birçok öğretmen zor geçiniyor. Eminim ki birçok kişi rehber öğretmeni gibi bir statü istiyor, ders değil.
arkadaşım imzamda ne varmış. Formatölüğün inşallah görevlendirmelerini yapmayacaklar. o zaman ben seni ve senin gibi formatör sevdalılarını göreceğim. Siz o çok sevdiğiniz 7 yıldır ne olduğu bile kesinleşmeyen formatörlüğünüze devam edin size mutluluklar.
FORMATÖRLÜK görevlendirmesiyle uyuma bilişim öğretmenleri. kendimize gelmeliyiz.
Arkadaş anlamak istediğin şekilde anlamışsın, görevlendirmeye herkes gibi ben de karşıyım, benim bahsettiğim çoğu kişi dersi geri istemiyor, formatörlük görevlendirmesinin kaldırılarak rehber öğretmen statüsü verilmesini istiyor. 9-3 çalışılan, derse girilmeyen, nöbet tutulmayan iş varken saatlerce derse girmeyi, yüzlerce öğrenciyle uğramayı kim ister?

by_rebel' Alıntı:
hardeniz' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
arkadaşım imzamda ne varmış. Formatölüğün inşallah görevlendirmelerini yapmayacaklar. o zaman ben seni ve senin gibi formatör sevdalılarını göreceğim. Siz o çok sevdiğiniz 7 yıldır ne olduğu bile kesinleşmeyen formatörlüğünüze devam edin size mutluluklar.
FORMATÖRLÜK görevlendirmesiyle uyuma bilişim öğretmenleri. kendimize gelmeliyiz.
Arkadaş anlamak istediğin şekilde anlamışsın, görevlendirmeye herkes gibi ben de karşıyım, benim bahsettiğim çoğu kişi dersi geri istemiyor, formatörlük görevlendirmesinin kaldırılarak rehber öğretmen statüsü verilmesini istiyor. 9-3 çalışılan, derse girilmeyen, nöbet tutulmayan iş varken saatlerce derse girmeyi, yüzlerce öğrenciyle uğramayı kim ister?

ben istiyorum arkadaş. ne öğrenciyle uğraşmaktan gocunurum nede derse girmekten. çünkü ben ÖĞRETMENİM... senin mesleğini pek çıkaramadım ama... !

Yine aynı tartışma.. Formatörlük mü, ders mi? Hepimiz mesleğimizi seviyoruz ama şöyle bir gerçekte var ki ders zorunlu olmadıkça yani notu olmadıkça öğrencilere birşeyler öğretmek, ödev beklemek imkansız hala gelmeye başladı.. Ben artık ders işleyemiyorum öğrenciler nasıl olsa karneye geçmiyor deyip 40 dk. boyunca dersi sabote ediyorlar.. Bence ders ya zorunlu olmalı ya da çalışma saatleri 9- 15 Bt formatörlüğü gelmeli..

bundan sonra ders işi zor gibi bence iki öneri sunalım birincisi alan değiştirmek isteyen alan değiştirsin ikinciside formatörlüğün kadrolu hale gelmesi. formator olmak istemeyn alan değiştirsin ve buna uygun tek alanda teknoloji tasarım gibi duruyor.

sedo' Alıntı:
Yine aynı tartışma.. Formatörlük mü, ders mi? Hepimiz mesleğimizi seviyoruz ama şöyle bir gerçekte var ki ders zorunlu olmadıkça yani notu olmadıkça öğrencilere birşeyler öğretmek, ödev beklemek imkansız hala gelmeye başladı.. Ben artık ders işleyemiyorum öğrenciler nasıl olsa karneye geçmiyor deyip 40 dk. boyunca dersi sabote ediyorlar.. Bence ders ya zorunlu olmalı ya da çalışma saatleri 9- 15 Bt formatörlüğü gelmeli..

tartışalım arkadaş tartışalım da, dersin içeriğini, durumunu tartışalım. yoksa ne idüğü belirsiz bir formatörlük kavramının nesini tartışacaksın.? hala 9-15 formatörlük hayali kuranlar arkadaşlara sesleniyorum. daha çok beklersiniz. ne öyle bir düzenleme gelir, nede rehber öğretmen gibi olursunuz. şu işe bak ya bende kendimi hayalci sanardım... !!

Bence hem ders zorunlu olmalı hemde ders sayısı artırılmalı... ben 4 sene idarenin emir erliği yapmak için okumadım...bu formatörlük yüzünden birde norm fazlası olduk...
Ayrıca rehber öğretmen gibi çalışma koşulları olmasını isteyen arkadaşlara şunu sormak isterim bu formatör öğretmeni 180 saat kursla yaptıklarına göre niye bu kadar imtiyaz tanısınlarki..sadece 180 saatlik kursla...

hayalcisuat' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
hardeniz' Alıntı:
by_rebel' Alıntı:
Arkadaş anlamak istediğin şekilde anlamışsın, görevlendirmeye herkes gibi ben de karşıyım, benim bahsettiğim çoğu kişi dersi geri istemiyor, formatörlük görevlendirmesinin kaldırılarak rehber öğretmen statüsü verilmesini istiyor. 9-3 çalışılan, derse girilmeyen, nöbet tutulmayan iş varken saatlerce derse girmeyi, yüzlerce öğrenciyle uğramayı kim ister

ben istiyorum arkadaş. ne öğrenciyle uğraşmaktan gocunurum nede derse girmekten. çünkü ben ÖĞRETMENİM... senin mesleğini pek çıkaramadım ama... !
"Kim ister" cümlesini soru amaçlı kullanmamıştım ama siz soru zannedip cevap vermişsiniz, neyse. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz, biraz da gerçekçi olmak lazım, ne öğrenci ne diğer öğretmenler, ne bakanlık, ne veliler bilgisayar dersini dersten saymadıkları halde siz kendinize öğretmen diyebiliyor, 5-6 sene önce 2 senelik mezunları bile bilgisayar öğretmeni yaparlarken şu anda branşın kaldırılmak üzere olduğunu göremiyorsanız, size hayallerinizle mutluluklar diliyorum.

by_rebel' Alıntı:
"Kim ister" cümlesini soru amaçlı kullanmamıştım ama siz soru zannedip cevap vermişsiniz, neyse. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz, biraz da gerçekçi olmak lazım, ne öğrenci ne diğer öğretmenler, ne bakanlık, ne veliler bilgisayar dersini dersten saymadıkları halde siz kendinize öğretmen diyebiliyor, 5-6 sene önce 2 senelik mezunları bile bilgisayar öğretmeni yaparlarken şu anda branşın kaldırılmak üzere olduğunu göremiyorsanız, size hayallerinizle mutluluklar diliyorum.

asıl formatörlük saçmalığına sarılıp kurtarılmayı beklerken, siz ve sizin gibiler HAYAL aleminde yaşıyorsunuz...!!! Öğretmenlik mesleği ile ilgili düşüncelerinizde kendi açınızdan haklı olabilirsiniz, zira sizi kimse öğretmen, dersinizide dersten saymıyorsa bu sizin probleminiz.! hemen bir çaresine bakıp meslek seçiminizi tekrar gözden geçirin bence. 10-12 sene öncede ziraat mezunlarını sınıf öğretmeni yapıyorlardı. şimdi sınıf öğretmenlerinede öğretmen demiycez dimi. evet branşımızla ilgili kötü senaryolar var ama bunun tek sebebi siz ve sizin gibi mesleğine sahip çıkmayan şuursuzlar yüzündendir. (şuursuz kelimesini hakaret olarak değil, tamda kelime anlamında kullandım)

Geri