botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,099 27 Mart 2013 #1 Arkadaşlar 2 gündür pc uyarı veriyor yardımcı olabilir misiniz resim ekte Ekli dosyalar hata.JPG 25.7 KB · Görüntüleme: 557
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,401 27 Mart 2013 #2 Virüs bulaşmış. Combofix ile tarama yap. Eğer gitmez ise tarayıcıyı sıfırla oda olmaz ise internet explorer kaldır yeniden kur.
Virüs bulaşmış. Combofix ile tarama yap. Eğer gitmez ise tarayıcıyı sıfırla oda olmaz ise internet explorer kaldır yeniden kur.
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,099 27 Mart 2013 #3 hasari' Alıntı: Virüs bulaşmış. Combofix ile tarama yap. Eğer gitmez ise tarayıcıyı sıfırla oda olmaz ise internet explorer kaldır yeniden kur. Genişletmek için tıkla ... Hocam teşekkür ediyorum, combofixi denedim şu an sıkıntı yok gibi...
hasari' Alıntı: Virüs bulaşmış. Combofix ile tarama yap. Eğer gitmez ise tarayıcıyı sıfırla oda olmaz ise internet explorer kaldır yeniden kur. Genişletmek için tıkla ... Hocam teşekkür ediyorum, combofixi denedim şu an sıkıntı yok gibi...
star Aktif Üye Mesajlar 176 27 Mart 2013 #4 Bu bir fake.sakın ha kanmayın. antivirüs yazılımınız güncel olsun ve arasıra taratın yeter.