Arkadaşlar acil bir cevap verirseniz sevinirim

Kodla Büyü

Ares_67

Site Gezgini
Benim okulda 5-6 larda beşer şube olmak üzere 20 saat dersim var. Bunun dışındada 7-8 lerde beşer şube olmak üzere 10 saatte seçmeli. Toplamda 30 saatim var.Bu gün müdür yardmımcımız bana istersen 20 yi al gerisini btr ol dedi. Sizce ne yapayım.

Eğer okulun BTR ye ihtiyacı varsa dediğiniz gibi yapılabilir.
Okulun işi hallolmuş olur hem.
BTR yi başka branşlara bırakmamak lazım diye düşünüyorum.
Ama tabii en iyi siz bilirsiniz.

aynı okulda btr kalabilirseniz fena fikir değil. ama ben her türlü öğretmenlik sıfatına bürünülmesi ve teknik elemanlıktan uzaklaşılmasından yanayım. biz bu zorunlu dersleri öğretmenlik fikrine sadık kalarak kazandık fikrindeyim

Ben istesemde dersten sonra gidemem. Çünkü nişanlım okulda müdür yardımcısı :) o yüzden 5 te çıkıyoruz maalesef :) Allaha şükür diğer idarecilerim ve müdürümde iyi. yeri geliyor beni idare ediyorlar. O yüzden arada kaldım.

7-8 leri bırakmanız hoş davranış olmaz. Sonra sırf btr için bıraktı derler. aslında en çok derse 7-8 lerin ihtiyacı var.
Şu halde ben dersi tercih ederdim. 20nin üzerine btr sizi daha cok yorar.
Btr olmak isteyen ortalıkta çok malum.

nişanlınız madem müd yard. Dersi seçmeniz daha mantıklı. Oturmuş bir düzen varsa 5e kadar halledersiniz gerisini. İdare de Btr istemez. Her okulda btr olmak zorunda değil.

Hocam seneye büyük ihtimalle fatih kurulan okullarda yine BTR görevlendirmesi olur da ilkokul ve ortaokullarda durum belirsiz . İlkokullardaki BT ler dağıtıldı yağmalandı, ortaokuldakinde ise nerede ise full ders olacak. Bundan sonra BTR görevlendirmesi yaparlarsa 2-3 okula birden verebilirler. Mümkün olduğunda fazla ders seçtirmeye çalışın, bölgeden bir arkadaşın normunu da kurtarabilirsiniz.

fahrican' Alıntı:
Hocam seneye büyük ihtimalle fatih kurulan okullarda yine BTR görevlendirmesi olur da ilkokul ve ortaokullarda durum belirsiz . İlkokullardaki BT ler dağıtıldı yağmalandı, ortaokuldakinde ise nerede ise full ders olacak. Bundan sonra BTR görevlendirmesi yaparlarsa 2-3 okula birden verebilirler. Mümkün olduğunda fazla ders seçtirmeye çalışın, bölgeden bir arkadaşın normunu da kurtarabilirsiniz.
katılıyorum. Zaman dersimizin saat sayısını en üste çıkarma zamanı.

Geri