Arkadaşlar acil yardım çok önemli

Kodla Büyü

bilişimci_ts

Aktif Üye
Müdürün bilgisayarına format attım windows 7 kurdum. Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda açılmadı bir türlü. ilk açılışta harddiskten başlamasını sağladım fakat yine olmuyo. Açılır gibi oluyo siyah ekran geliyo bir tane imleç yanıyo tekrar başa dönüyo. Öyke devam ediyo sürekli. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin :(

tekrar format attım yine aynı. Format attıktan sonra bilgisayar açılıyo onda bir sorun yok yeniden başlat dediğimde açılmıyor.

ekranı ekran kartı yerine .. vga çıkışına bağlanması flnda olabilir..
cd --flas--disket:) varmı bi bakın..,
bios tan hd den başlat.. hd nin sata olması vb ayarlara bi bakın

cd den çalışan bi işletim sistemiyle açın açılıyormu... açılıyorsa.. başka 7 yle fln deneyni,

Hocam gecenlerde casper bir makinada benim basima gelmisti. Bios dan halletmistim... bios a iyi bakin hocam

bilişimci_ts' Alıntı:
Müdürün bilgisayarına format attım windows 7 kurdum. Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda açılmadı bir türlü. ilk açılışta harddiskten başlamasını sağladım fakat yine olmuyo. Açılır gibi oluyo siyah ekran geliyo bir tane imleç yanıyo tekrar başa dönüyo. Öyke devam ediyo sürekli. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin :(

format sonrası 1 defa normal açılıyormu bilgisayar?
yeniden başlatıncı falan demişsiniz

çözüm buldunuz mu bilmiyorum ama format atarken c'yi, xp nin ve win7 nin kendine ayırdığı (100mb) alanları da silin ve baştan bir bölüm oluşturun win 7 kendiliğinden ihtiyaç duyduğu bölümü oluşturacaktır. bir de böyle deneyin bakalım

Hocam dediğiniz alanı silmiştim ilk format atarken fakat tekrar format atmak istediğimde o kısım silinmiyor.

sorunu nasıl çözdünüz hocam biz de bilelim farklı bişey mi yaptınız dediklerimizden başka..

büyük ihtimalle bios ayarlarından boot seçenekleri yanlıştır. onu düzeltmiştir.

arkadaşlar kurduğum windows 7 orijinal değildi crakli bir cdydi. Windows 7yi kurduktan sonra bilgisayar açılıyordu crak i kurup bilgisayarı yeniden başlattığımda
pc açılmıyordu. tekrar format atıp bu sefer crak yüklemeden yeniden başlattım açıldı. arkadaştan başka bir windows etkinleştirme programı alıp onu kurdum sorun çıkmadı. İki gündür uğraşıyorum üstelik kendi müdürümün değil başka bir okulun müdürünün laptopu.

arkadaşlar kurduğum windows 7 orijinal değildi crakli bir cdydi. Windows 7yi kurduktan sonra bilgisayar açılıyordu crak i kurup bilgisayarı yeniden başlattığımda
pc açılmıyordu.

madem ***** gibi birşey vardı baştan söyleseydin yaa.
hem kendini yormuşsun hemde buradakileri. neyse halledilmesi iyi olmuş kolay gelsin.

madem **** gibi birşey vardı baştan söyleseydin yaa.
hem kendini yormuşsun hemde buradakileri. neyse halledilmesi iyi olmuş kolay gelsin.

sizi yorduğum için özür dilerim. Acil bi sorun olduğundan çok ayrıntılı anlatamamıştım. Yardım istemeye de çekinecez anlaşılan.

konuyu yeni gördüm. bende tam başka bir loader deneyin olur diyecektim. neyse geçmiş olsun.

Geri