arkadaşlar altın hesabı için en az kaç tl gerekiyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan msconfig
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

msconfig

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar altın hesabı için en az kaç tl gerekiyor.iş bankasından 320 TL lik alış yapayım dedim yapamadım.kızımın 320 tlsi birikti onu altın hesabına yatırmak istiyorum.acaba ben mi yapamadım.yardımcı olursanız memnun olurum.

:S para olmasına gerek mi var ki...
1gramda olsa alabiliyorsun , en azından benim kullandığım bu şekilde...

iş bankasındanda aynı.ben kullanıyorum.ne kadar paranız varsa onunla alabiliyorsunuz.belirli bir limit yok...

hocam hiç bir zaman hafta sonu altın döviz işlemi yapma! zararlı çıkarsın. hafta içi mesai saatleri içinde yap. ayrıca çoğu bankada en fazla 1 grdan başlıyor yüksek bir limit yok.

http://www.isbank.com.tr/content/TR/Fiy ... 3-269.aspx

Hocam altın yatırım ürünleri için tabloda en sağda minimum adetler yazıyor. En altta gram ve cumhuriyet altını seçenekleri var.
İş bankasında gram altın için minimum 5 adet şartı varmış.
Cumhuriyet ve yarım cumhuriyet altınları birer adet olarak alınabiliyor
1/2 Cumhuriyet altını fiyatı şu an 325 TL görünüyor. 5 TL daha eklerseniz alabilirsiniz. :)
Arkadaşların da belirttiği gibi mesai saatleri içerisinde alırsanız alış ve satış arasındaki fark daha düşük oluyor. Yarın piyasaları coşup altın fırlarsa şimdi almadığınız için zararlı da çıkabilirsiniz :D

teb de para olmasına gerek yok. 0.01 grdan başlayarak alabilirsin

herkesin yorumu ve ilgisi için çok teşekkür ederim.Fahrican arkadaşımın dediği gibi 5 tl daha aktarınca 2 adet alabilirim.

Geri