W webmaster19 Aktif Üye Mesajlar 156 7 Mayıs 2013 #1 bakanlık tarafından gönderilen bir iamge var mı? yada bakanlık tarafından böyle bir açıklama yada bilgi yer aldımı ?
bakanlık tarafından gönderilen bir iamge var mı? yada bakanlık tarafından böyle bir açıklama yada bilgi yer aldımı ?
ulu2000 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 260 7 Mayıs 2013 #2 Bakanlığın dağıttığı imaj, bildiğim kadarıyla yok. Lab. kurulumunda bilgisayarlar için imaj yollamayı düşünen Bakanlığın bu konuda çözüm üretmemesi manidar! Vestel servisden istedim, Tabiki vermedi :verymad: Bir yerden bulabilirsen ne ala, daha iyisi imajı kendin alman
Bakanlığın dağıttığı imaj, bildiğim kadarıyla yok. Lab. kurulumunda bilgisayarlar için imaj yollamayı düşünen Bakanlığın bu konuda çözüm üretmemesi manidar! Vestel servisden istedim, Tabiki vermedi :verymad: Bir yerden bulabilirsen ne ala, daha iyisi imajı kendin alman
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 7 Mayıs 2013 #3 Hocam istersen şu adresi bir incele... fatih-etkilesimli-tahta-f279/etkilesimli-tahta-imaj-dosyasi-usb-bellekten-yukleme-islemi-t107273.html ya da hocamın dediği gibi kendi imajını alıp yüklemen yönünde olacaktır.
Hocam istersen şu adresi bir incele... fatih-etkilesimli-tahta-f279/etkilesimli-tahta-imaj-dosyasi-usb-bellekten-yukleme-islemi-t107273.html ya da hocamın dediği gibi kendi imajını alıp yüklemen yönünde olacaktır.
hemenyardim Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 707 7 Mayıs 2013 #4 http://driver.vestel.com/Drivers/fatih/ ... ukleme.zip Yaklaşık 22 GB lık son imaj.