Arkadaşlar ben anlamadım. Açıklayabilirmisiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aysef
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

aysef

Aktif Üye
Arkadaşlar bugünkü okullara norm kadro verilmesini ben anlamadım. Ben hiçbir zaman formatör olmadım olmakta istemiyorum. Şimdi bu haber doğruysa beni nasıl etkiler. Beni zorunlu olarak kadromu falan değiştirmezler dimi. Ben dersine girip çıkmak istiyorum. Ne olur bana anlayan arkadaşlarım bir anlatsınlar

Derse göre normun olduğu sürece seni etkilemez hocam. Yarın öbür gün memlekete bi yere tayin isterken muhtemelen daha fazla okul göreceksin açık. Onları arayıp dersin olup olmadığını sorman gerekir btr olmayı düşünmüyorsan.

Hocam sizi etkileyeceğini düşünmüyorum. Ayrıca formatörlük kalkalı çok oldu. Rehberlik, teknolojik danışmanlık, eğitim teknologluğu, eğitimde bilişim koordinatörlüğü çerçevesinde işliyor süreç.. Doğru ve net bir görev tanımı ve makul çalışma saatleri ile olumlu bir gelişme olarak yorumlanabilecek bir adım.. Karamsar olmamak da fayda var..

Hocam benim anladigim ders için kadro vardı bunun yanına btr normu eklendi. Etkilemez sanırım ama bekleyip uygulamayı görmek gerekecek.

Eğer benim dediğim şekilde ise tüm bt öğretmenlerini tatmin eden çözüm üretilmış demektir.

Senlik bi durum değil ama hepimizi etkilicek bir güzel haber olur inş. Sadece o okulda çalişamazsin mevburen başka okullar gidixeksin hocam be herzaman ders saati full okulu nasil bulmayı bekliyon

Geri