Arkadaşlar BTR hakkında bir sorum olacak..

Kodla Büyü

ÇetinÖğretmen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Bir arkadaşım bulunduğu ildeki anadolu lisesinde(kendi kadr.olduğu okul) BTR olarak görevlendirildi. Kendisi 8-5 okulda durmam konusunda okul müdürü baskı yapıyor diyor. Arkadaşım "bugün saat 4'ten sonra çıkabilir miyim" demiş. Müdürü: "olmaz, sen gidersen akıllı tahtayla ilgili bir sorun olursa ne yaparım ben " demiş.. Ben meslek lisesindeyim konu hakkında bilgim yok. Kusura bakmayın..

Hocam bakanlığın btr ile ilgili okullara gönderdiği yazıda benim anladığım kadarıyla btr öğretmeni artık haftada 30 saat çalışacak ve öncelikle dersine girecek kalan zamanında 30 saate tamamlayacak şekilde ders programında idare belirtilecek ve o saatlerde çalışacak sadece yani eskisi gibi 8 - 5 değil diye biliyorum.

dengem' Alıntı:
o yazıya nasıl ulaşabiliriz hocam?

forumda arama yaparak. yukarıda "ara" diye bir buton var ya hocam onun yanındaki kutucuya btr yazısı, bt rehber öğretmenlik yazısı vb gibi şeyler yazarsanız.. 20 sn ile 2 dk arasında yazıyı bulabilirsiniz. Birisinden cevap beklemekten daha hızlı olur sanırım.. bir bakın hocam bulamazsanız mutlaka paylaşan olacaktır.

Geri