arkadaşlar bu yazı okulunua gelen var mı?

Kodla Büyü
ders materyallerinin bulunduğu siteleri bile engellerler sonra da filtreleri delme. okuldaki öğretmen öğrenci filtreleri aşabiliyor bir şekilde. demekki bakanlıktaki adı "uzman" olan şahıslar pek de adlarına münasır kişiler değil bunu sorgulayan yok. antivirüs şartmış. ne zaman lisans yolladılar ben görmedim duymadım. 9. yılıma giriyorum öğretmenlikte adobe cs3 lisansı dışında ne windows ne ofis ne visual studio ne başka bir lisans gönderildiğini görmedim duymadım. duyan bilen varsa beri gelsin

inikat' Alıntı:
ders materyallerinin bulunduğu siteleri bile engellerler sonra da filtreleri delme. okuldaki öğretmen öğrenci filtreleri aşabiliyor bir şekilde. demekki bakanlıktaki adı "uzman" olan şahıslar pek de adlarına münasır kişiler değil bunu sorgulayan yok. antivirüs şartmış. ne zaman lisans yolladılar ben görmedim duymadım. 9. yılıma giriyorum öğretmenlikte adobe cs3 lisansı dışında ne windows ne ofis ne visual studio ne başka bir lisans gönderildiğini görmedim duymadım. duyan bilen varsa beri gelsin

Aynen, sadece CS3 ve sonra da CS4 göndermişler. Dolapta duruyor, bir de öyle ki 50 tane birden göndermişler. Dolapta bir sürü CS3 ve CS4 cdsi var. Onun haricinde hiçbir şey yok. NE windows ne ofis ne antivirüs ne .net

Bizim bakanlık böyle. Turgut Özal'ın "Benim memurum işini bilir" dediği gibi, "benim öğretmenim işini bilir" diyor. Hallederler bir şekilde diye düşünüyorlar.

işte hocam sorun da bu zaten tümaçlışanları kapsayan bir ifede olarak algıladım.....

gerek yok. idareciniz söylerse alıntı yaptığım yerdeki ibareyi gösterir ve okulları kapsamadığını belirtirsiniz...

Geri