geçmiş olsun hocamevrensel38' Alıntı:Hocam bende de var.Askerden sonra uykuda nöbet geçirmeye başladım. Ama ilaç kullanımıyla Allaha şükür 2 senedir olmuyor. Benim kızgın olduğum noktayı söyleyeyim doktorlar.Hele bu bölümün profları dini imanı para. Muayeneye gidiyorsun dost gibi ama telefonda bi soru sorayım deim yok yemeğini soğutmuşum yok soru bumuymuş ama muayenede bana nasıl güzel nasıl iyi davranıyor. Alah kimseleri bu tip doktora emanet etmesin ama mecbur olunca ne yaparsın
ahmetismet' Alıntı:Valla güzel kardeşim geçmiş olsun, kendim değil ama bir yakınım epilepsi hastası. Kendisi de doktor, ilaçlarına dozajına dikkat ediyor ayarlıyor, benim bildiğim neredeyse 7-8 senedir nöbet geçirmiyor. Ancak her an nöbet geçirebilme ihtimali kafayı takarsan insanı bunaltır. Kabullenip normal yaşamına devam etmek gerekiyor. Onun da işine etki eden olumsuz bir durum olduğunu düşünmüyorum, olsa söylerdi bize. Arabasını da kullanıyor bi güzel...
hocam genelde o yaşlara pek kalmaz ama nadiren de olsa sonradan çıkabiliyor ama çok nadir zaten bu hastalık binde beş oranında görülüyor ve bunun çok az kısmında bu sonradan belli oluyo kisacasi ndiselenmeyin ben 18 yaşında öğrendim ama aslında hep nöbet geçiriyorum sadece bayılma kasılma olmayınca nöbet olduğunu anlamuyordukteksen' Alıntı:geçmiş olsun arkadaşlar. sağlık çok önemli. Allah dermansız dert vermesin. tıbbın çaresiz kaldığı durumlar çok az artık günümüzde. tedavi olabildikten sonra ve doktorların telkinlerine uyduktan sonra gerisi Allah'a kalmış.
bi sorum olacak. bu hastalık doğuştan mı ortaya çıkar yoksa 30-40 yaşındaki biri de aniden bu hastalığa yakalanabilir mi? ve hangi kişiler risk altında? bilgilendirirseniz memnun olurum. teşekkürler. tekrar geçmiş olsun.