hardeniz' Alıntı:İlköğretim kurumları yönetmeliğnde 4 ve 5 sınıflarda din beden resim ingilizce vs derslere branş öğretmeni girer diyor.(bizde bunların arasındaydık aslında) ama yapılan küçük bir değişiklikle bizim derslerimize sınıf öğretmenleri serbest etkinlik adı altında kendisi veriyor. bu saçmalığı izah edecek birisi var mı. bir branşın öğretmeni olmak o kadar kolay mı ki dersimizi böyle bir kalemde silip atıyorlar.
bence tüm bilişim teknolojileri öğretmenleri 4 ve 5. sınıfların derslerine girmek istediğimizi belirten dilekçeleri il ilçe milli eğitim müdürlüklerine göndermeli. burada ortak bir dilekçe hazırlayıp pazartesi günü okullar vasıtasıyla verelim. bakın bir iki kişi değil binler onbinler vermeliyiz.
4 VE 5 SINIF DERSLERİNE GİREMEMEMİZİ DE BU KADAR ÇABUK KABULLENMEMELİYDİK.
lütfen arkadaşlar İNADINA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖRLÜK VE TÜREVLERİNE HAYIR.
Hocam kanun ve yönetmelikleri hükümet yapar ve yönetmelikleri istedikleri gibi düzenliyorlar il veya ilçedekiler yönetmeliği uygulamakla yükümlüdür yani onların elinden gelen bişeydeğil. tepki verilecekse hükümete ve bakanlığa verilmeli.hardeniz' Alıntı:İlköğretim kurumları yönetmeliğnde 4 ve 5 sınıflarda din beden resim ingilizce vs derslere branş öğretmeni girer diyor.(bizde bunların arasındaydık aslında) ama yapılan küçük bir değişiklikle bizim derslerimize sınıf öğretmenleri serbest etkinlik adı altında kendisi veriyor. bu saçmalığı izah edecek birisi var mı. bir branşın öğretmeni olmak o kadar kolay mı ki dersimizi böyle bir kalemde silip atıyorlar.
bence tüm bilişim teknolojileri öğretmenleri 4 ve 5. sınıfların derslerine girmek istediğimizi belirten dilekçeleri il ilçe milli eğitim müdürlüklerine göndermeli. burada ortak bir dilekçe hazırlayıp pazartesi günü okullar vasıtasıyla verelim. bakın bir iki kişi değil binler onbinler vermeliyiz.
4 VE 5 SINIF DERSLERİNE GİREMEMEMİZİ DE BU KADAR ÇABUK KABULLENMEMELİYDİK.
lütfen arkadaşlar İNADINA BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖRLÜK VE TÜREVLERİNE HAYIR.