Arkadaşlar kaymakamlık sitesi yardım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Themis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Themis

Seçkin Üye
Seçkin Üye
http://www.camas.gov.tr/ adresindeki anasayfada bulunan içerikleri silmek istiyorum ama bakmadığım menü kalmadı.... İçeriği bulamadım silemedim...İsayı kullanan arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim...

Arkadaşlar gıcık bir durum bir fikir verin ..... Sıkıldım bu işten... Bir içerik yazılmış ama bu içerik yok yönetim kısmında..Bakmadığım yer kalmadı...

hocam ben zamanında isayla ugraştım ama baş belası siteden verileri silsen bile meb kadar kolayca oluşturabileceğin bir sistem değil benım tavsiyem isaydan anlamadım deyip salla cunku senı ıkıde bır kaymakamlıga cagırıp amalelık yaptıracaklar

Evet hocam baştan savma yapılan bir sistem.... Ne yazıkki kaymakam bey yeni geldi ilçeye ..Benimde yen uğraşma fırsatı doğdu... Ama dediğim gibi içerik kaldı öyle silemyorum.... Sinir bozucu ..... :?

sen benı yanlıs anladın isay sistemı saçma bu yuzden resim eklemek bir işkence oluyor
sen sıteyı guzel yaparsan kaymakamlık basına bela oluyor ıkıde bır senı çagırıp eşek gibi kullanıyor sen sıkılıp yapmıyacam desen kaymakamlık yemez bu yuzden ben anlamıyorum demek en iyisi bence

Yok hocam anladım dediğinizi.... Ben sadece benim bu sorunuma takıldım.... :D

Geri