ahmet991' Alıntı:arkadaşlar müdürün planları imzalamama gibi bir hakkı var mı.
birşey bildirseler neyse birşeyde bildirmiyor.sadece imzalamıyor.serdengecti' Alıntı:sorun gördüğü kısımları size bildirmesi lazım. Düzeltip tekrar imzaya götüreceksiniz. Sorunun ne olduğunu sordunuz mu ?
ahmet991' Alıntı:birşey bildirseler neyse birşeyde bildirmiyor.sadece imzalamıyor.serdengecti' Alıntı:sorun gördüğü kısımları size bildirmesi lazım. Düzeltip tekrar imzaya götüreceksiniz. Sorunun ne olduğunu sordunuz mu ?
buzdagi83' Alıntı:plan imzalatma kaldırılalı yıllar oldu. bence müdürünüz size şaka yapıyor.
ben de istiyorum, benden habersiz içmeyin arkadaşım uhaha:aakcakaza' Alıntı:ahmet991' Alıntı:birşey bildirseler neyse birşeyde bildirmiyor.sadece imzalamıyor.serdengecti' Alıntı:sorun gördüğü kısımları size bildirmesi lazım. Düzeltip tekrar imzaya götüreceksiniz. Sorunun ne olduğunu sordunuz mu ?
Hocam o nasıl iş öyle? Müdür ne içtiyse versin bizde içelim ondan
xtasy' Alıntı:müdür haklı beyler dağılın..
bende... bende....omd' Alıntı:ben de istiyorum, benden habersiz içmeyin arkadaşım uhaha:aakcakaza' Alıntı:ahmet991' Alıntı:birşey bildirseler neyse birşeyde bildirmiyor.sadece imzalamıyor.serdengecti' Alıntı:sorun gördüğü kısımları size bildirmesi lazım. Düzeltip tekrar imzaya götüreceksiniz. Sorunun ne olduğunu sordunuz mu ?
Hocam o nasıl iş öyle? Müdür ne içtiyse versin bizde içelim ondan
uhaha: uhaha:xtasy' Alıntı:müdür haklı beyler dağılın..