Arkadaşlar müjde vestel belasından kurtulduk...

Kodla Büyü

bote2002

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Duyduğuna göre exper tahta ve tablet ihalesini almış.... Vestelin sifonunu çekmişler... Ama bu tabletler elimizde kaldı...
bu pilot okullarda şöyle bir problem oluşturacak. Bizde bulunan tahtalar 2. yılında tel tel dökülmeye başladı ... vestelin servisi arızayı gideremiyordu. manisadan mühenddislerle arızalı tahtalar 2-3 ayda anca ayaklanıyordu şimdi bu dolandırıcı vestel ihaleyi kaptırdıktan sonra arızalara bahaneler uydurup okulları yolmaya çalışacak..

Tamam teknoloji üretemiyoruz burada hem fikiriz
Ama biz varolan teknolojiyi de kullanmayı bilmiyoruz arkadaş.
3 sene oldu hala akıllı tahta gelecek okullara.Zaten maksimum kullanım süresi 6-7 sene bunların.

Bu süreçte zaten yiyen yedi, yazık günah bu kadar boşa giden paralara.

Öğrencilere vestel ürünlerini aldıkları zaman başlarına ne gelecek anlatın beyler boş boş oturmayın Allah taş eder.

Okula vestelden mühendis gelmişti ona demiştimki bu proje vestele 2-3 numara değil 10 numara büyük demiştim... Bana gülmüştü.. bakanlık bir hata yapıp size bir daha bu ihaleyi vermez demiştim gülmüştü.... :puhaha: :puhaha: :puhaha: :puhaha:

Sıra bizde sanırım....

Dünyaya hava atacağımız bir proje vestel tarafından suya düştü... Eğitekte çalışan arkadaşım var onlar bana bu iş vestelle yürümeyecek heryerden şikayet yağıyor demişti...
sifonu çekmişler

Exper alması şaşırtıcı olmaz, sonuçta adamlar konsorsiyum olarak girdiler ihaleye, datateknik, boğaziçi, informatik birisi daha vardı...
buda vestele ve yeni ihaleyi alana ders olsun..
Şöyle öğrenciye uygun demirden çelikten paslanmaz kırılmaz bozulmaz bir ürün istiyoruz :lol:

İhaleyi exper vestele kaptırmadığı için bir tane exper tablet sipariş edeceğim .... Esper destek :+1: :+1:

tahtalarda kalibrasyon sorunlari basladi ikinci senesinde siz kalibre ediyorsunuz ac kapa yine gidiyor haftada bi kalibre edecegiz boyle giderse

Exper alsa ne olacak ki? Exper dediğiniz, monitörlerdeki Philips yazısını söküp üstüne Exper logosunu yapıştırıp satan bir firmadır.
Exper'in sıfırdan ürettiği ne vardır? Fabrikası var mıdır, varsa nerededir?

Samsung falan almış olsa da sevinseniz tamam diyeceğim ama Casper, Exper bunlar piyasadaki en ucuz parçaları toplayıp bilgisayar yapıp bol taksitle satan firmalar.

vestel yiyeceğini yedi, sıra experde yani.
Bu arada bu projede emeği geçenleri kutluyorum, 1 buçuk yıl önce tahtalar takıldı, bu günlerde kablolama bitti ee hani yüksek hızlı fiber internetimiz,
yoook daha anlaşma yapılmadı telekomla,
1buçuk yılda da internet gelir, tam işe yarıyacağı zaman tahtalar göçer alsana yüzyılın projesi.
Bu süreçte bütün sıkıntıyıda bilişim öğretmeni çeker hani şu bir bakanımızın dediği gibi "bu projede yeri olmayan bilişimciler".... :verymad:

yataylimit' Alıntı:
Exper alsa ne olacak ki? Exper dediğiniz, monitörlerdeki Philips yazısını söküp üstüne Exper logosunu yapıştırıp satan bir firmadır.

Samsung falan almış olsa da sevinseniz tamam diyeceğim ama Casper, Exper bunlar piyasadaki en ucuz parçaları toplayıp bilgisayar yapıp bol taksitle satan firmalar.

teşhis ve tespit tam isabet olmuş...

yataylimit' Alıntı:

aynen :alkis:

Vestel den kötü olacağını sanmıyorum... Ürettikleri tablet dünyada eşi yoktur... Tam bir fiyasko...
Vestel ürünlerinin dışında servis problemi de var... Servise çağrı bırakıyorum kimse arayıp sormuyor...

yağmurdan kaçarken doluya tutulmuşuz. experin kullanıcı yorumlarına bakın. vestelden daha kötü

Geri