Bilgisayarda mavi ekran gelip windows açılmıyor. Bende Exper öğretmen bilgisayarı kurtarma DVD si ile geri yükleme yapmak istedim. Ama bundan önce Exper ürün kurtama CD ile yeni windows kurdum. Bilgisayar açılışta iki windowstan birini seçtiriyor, birini seçince mavi ekran geliyor, diğerini seçince windows açılıyor. Ve hal böyle olunca da yetersiz disk alanı mesajı veriyor. Zaten geçici bir durum için windowsu yüklemiştim. Şimdi bütün işlem adımlarını uygulayarak (güvenlik kart, bios...) bilgisayarı DVD den açtım fakat gelmesini beklediğim ekran yerine siyah ekranda yanıp sönen alt çizgi geliyor bir müddet sonra da yeni yüklediğim windowstan bilgisayar açılıyor. Bendeki kurtarma DVD orjinal, üzerinde experin yazısı falan var. DVD bozuk diye düşündüm ve forumda paylaşılan 32 partlık öğretmen bilgisayarı kuratma dvd dosyalarını indirdim yeni bir DVD yaptım denedim yine olmadı. Yine aynı siyah ekran geldi. Daha önce öğrenci bilgisayarını da öğrenci kuratrma DVD si ile kurtarmak istedim %25 civarında hata verip DOS ekranına geçmişti ben de çağrı bırakıp servise gönderdim yaptılar gönderdiler. Foruma baktım aynı problemi yaşamaış bir sürü kişi var. Artık şüphelenmeye başladım arada yapılması gereken bir işlem adımını bizden mi saklıyor bu firma ya da herkese bozuk ya da eksik DVD mi göndermişler diye. Tekrar servise çağrı bıraktım, yanıt bekliyorum. Ama bu foruma ve sizlere de çok güveniyorum. Ben mi biryerlede hata yapıyorum yoksa bu exper'in DVD leri mi çalışmıyor ya da kurtarma DVD lerini kullanmadan önce yapılması gereken bir işlem adımı var da biz mi bilmiyoruz? Lütfen yardım edin dersler başladı yardım bekliyorum.