Arkadaşlar siyasilerle konuşma zamanı geldi.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan allen15
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

allen15

Aktif Üye
Merhaba arkadaşlar, kitlesel eylem yapma zamanı geldi.İster muhalefetten ister iktidar partisinden milletvekilleri ile irtibata geçip bu mağduriyetimizi dile getirmeliyiz.Çoğunuz sendikaya üyedir, sendikalarından yardım alabilen olursa onlardan yardım alıp milletvekilleri ile görüşüp oradan BAKAN'dan randevu alıp durumumuzu iletmeliyiz.Ağalamayn bebeğe mama vermezler.organize olmalıyız.Hayatından memnun kaçtane BT öğretmeni var.Sizden ricam milletvekilleri ile irtibata geçip oradan bakan hedefimiz olsun.

Arkadaşlar tanıdığı olan varsa, bu işlerle daha önceden uğrasanlar varsa bize yardım etsinler.Özellikle Ankaradaki arkadaslar sizden daha çok destek bekliyoruz.

hocam en iyi yolu sendikalar aracılığıyla görüşmek milletvekilleri olsa çok iyi olur ama zannetmiyorum

hocam sendiklarda olur, milletvekilleride olur.Hangisini yapabilirsek, önemli olan gelecek yıla yetiştirmemiz, sesimizi duyurmamız.Arkadaşlar daha fazla destek istiyoruz.

Başta bizleri kabul eden AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Edip Uğur olmak üzere, MHP Genel Başkan Yardımcısı Reşat Doru, değerli vekillerimiz; Sayın Osman Çakır(AKP-Düzce), Sayın Engin ÖzKoç (CHP-Sakarya), Sayın Haluk Ahmet Gümüş(CHP-Balıkesir), Sayın Özcan Yeniçeri (MHP-Ankara), Sayın Zühal Topçu (MHP-Ankara), Sayın Nevzat Korkmaz'a (MHP-Isparta) ve durumumuzun takipçisi olan Sayın Arif Bulut (CHP-Antalya), Sayın Ali Halaman(MHP-Adana), Sayın Ahmet Duran Bulut (MHP-Balıkesir), Sayın İsmet Büyükataman(MHP-Bursa)'a teşekkür ederiz.

Verilen Bazı Soru Önergeleri...

MHP Adana Mv.ALİ HALAMAN
MHP Balıkesir Mv.AHMET DURAN BULUT
MHP Bursa Mv.İSMET BÜYÜKATAMAN
CHP Antalya Mv.ARİF BULUT
MHP Balıkesir Mv.AHMET DURAN BULUT

bunlar görüşülenlerin yarısı bile değil. buyurun katılın. siz randevu alamazsanız o konuda da yardımcı olmaya çalışalım.

Belki mümkün değil diyeceksiniz ama sizlerin de fikrini almak istiyorum. MEB den randevu alma gibi bir sistem var mı acaba. Ya da bunun resmi bir dayanağı. Resmi yolları izleyerek, bakanlığa ulaşma sansımız nedir acaba. Aramızdan kararlı olan 20-30 kişi çıkar sanırım. Bu kişiler temsili olarak seçilerek görüşme yapma imkanımız varmıdır. Ben bimere bizimle ilgili kararlar alınırken çözüm aşamasına katılma isteğimizi ve bununla ilgili bakanlıktan randevu alıp görüşme şansımızın olup olmadığını ve varsa bunun resmi yollarının neler olduğunu sordum. Çok hayalci demeyin ama 30 kişilik temsili bir kaç arkadaş ankaraya MEB'e resmi bir görüşmeye gidebilsek. Bunun olabilirliği ile ilgili fikri olan var mı. Eğer böyle birşey münkünse ben en başta gitmek istiyorum ankaraya.

marbled' Alıntı:
Belki mümkün değil diyeceksiniz ama sizlerin de fikrini almak istiyorum. MEB den randevu alma gibi bir sistem var mı acaba. Ya da bunun resmi bir dayanağı. Resmi yolları izleyerek, bakanlığa ulaşma sansımız nedir acaba. Aramızdan kararlı olan 20-30 kişi çıkar sanırım. Bu kişiler temsili olarak seçilerek görüşme yapma imkanımız varmıdır. Ben bimere bizimle ilgili kararlar alınırken çözüm aşamasına katılma isteğimizi ve bununla ilgili bakanlıktan randevu alıp görüşme şansımızın olup olmadığını ve varsa bunun resmi yollarının neler olduğunu sordum. Çok hayalci demeyin ama 30 kişilik temsili bir kaç arkadaş ankaraya MEB'e resmi bir görüşmeye gidebilsek. Bunun olabilirliği ile ilgili fikri olan var mı. Eğer böyle birşey münkünse ben en başta gitmek istiyorum ankaraya.

hocam geçen yıl felsefe öğretmenleri bir yolunu bulup bakanla görüştüler rehberliğe atanabilmeleri için.rehberliğe atandılar.ama nasıl randevu aldılar bilmiyorum.

dernekleri görüştü KERENDER mi neydi kaliteli rehberlik ve .eğitim derneği....gibi bişeydi heralde tam hatırlamıyom benim kardeşimde aynı şekilde atandı.Ama bakanla görüşmediler onlar Personel Gnl. müd. ve başka meb birimleriyle görüştüler.Öyle bakanla görüşmek hele bununla pek kolay bişey değil.Bakanlıktaki sendika temsilcileri bile bu görüşmeleri araylayamıyorlar...Ama madem bu dernek kuruldu. ki arkasında Yaşar Özden Hafize Keser gibi Böte profları var dernek yetkilisi arkadaşlar şu an harekete geçmek için neyi bekliyorlar.Hocalarla bir araya gelip bir rapor sunsunlar ve randevü alıp gitsinler...Hemde resmi bir dayankları var.Arkalarında ODTÜ Hacettepe ve ANKARa üni bölüm başkanları var hacettepe dekanı var....Çalışmaları yadsımıyorum.Ama bu 4-4-4 meselesi gelmeden bu irtibatlar çok geçmeden yapılmalıdır.Yaza seçmeli dersler ve programlar tamamlanıyor.Eylem zaten olacak eminimki.Sendika yetkilileriyle boşuna çaba harcamayın derim.yandaşı ı zaten ilgilenmez,light i bi işe yaramaz diğeride sizlere marjinal geliyor.'22 ekim eylemi için 3 üylede görüşmüştük biz???saolsun light sendika yardımcı oldu ama beslendi üzerimizden normal olarak.Marjinal faal sendikalı olmama rağmen bir cok bt öğretmenini irite etti için benim sendikam, kendi sendikamla çalışamadım.Yandaş sendikada polisi ardımızdan yolladı aktivist takıldıımız için....

ARKADAŞLAR Bu dernek kurulduysa yapacağı ilk ve tek iş bu irtibatları hem resmi hemde demokrasinin gereiği eylemsel yollarla kamuoyuna iletmektir..oyle kağıtları dökmekle olmuyor.DErneği destekliyor ve en kısa zamanda gerek siyasiler gerek sermayedarlar gerek de Bakanlıkla bir şekilde iletişime geçmelerini temenni ediyorum....

Dün okulumuza gelen sendika yetkililerine bu durumu sordum. Böyle bir şey yapabilirsiniz ancak bu bakan olmaz dedi. Zaten bakan bir semboldür dedi. Onun müsteşarları yada personel genel müdürlüğü olur dedi. Araştıracam dedi.

MEB den randevu alma hakkımız olup olmadığını ve bunun yasal dayanağını sormuştum. Böyle bir randevu alsak aramızdan kararlı olup gelirim diyen 30 kişi çıkarmı.

Daha önce İlköğretim okullarında 1.sınıftan 8.sınıfa kadar okutulan ‘‘ Bilişim Teknolojileri Dersi’’ , Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığı’nın 20/07/2010 tarih ve 75 sayılı kararı ile 6, 7 ve 8. sınıflarda seçmeli olarak haftada bir saat okutulmaya başlanmıştır.

Ders Sayısının azalması sebebiyle ‘‘ Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri’’nin başka okullara tayinleri hususu İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğünün görev alanı içindedir

Ayrıca randevu alma,görüşme gibi konular Özel Kalem Müdürlüğü tasarrufundadır.

Bilgilerinize…

Geri